středa 14. května 2014

Akvapark vyškov ceník

Na pokladně lze zakoupit jednorázovou dětskou plenku do vody, tělový a vlasový šampon, ručník. Užije si zde zábavu jakákoliv věková kategorie. Kompletní ceník najdete na webových stránkách. Vyškov býváme vždycky spokojeni.


V areálu krytého bazénu jsou poskytovány hodiny plavání těhotných, batolat, výuka plavání pro . Vnitřní a venkovní bazény, vodní atrakce, dva tobogany, kadeřnictví, restaurace.

Aquaaerobic, vířivka, plavaní s dětmi. Vnitřní areál zahrnuje 25m dlouhý plavecký bazén s přístupem k vířivé vaně a do páry, sekci atrakcí typu chrliče vody, vodní hrad a . Otevírací doba bazénu: Po-Pá: 06:– 21:. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Aquapark Koupelky Prostějov - venkovní vodní park. Dospělí od Kč (víkend Kč).


Děti do 17ti let Kč (víkend Kč). Ty vedou k zimnímu stadionu, .

Atrakce: tobogany, sauna, pára, podvodní osvětlení, . Zjistěte si před nákupem vše, co potřebujete. Nejvíce informací o moravském regionu Jeseníky, Hrubý a nízký jeseník. Vámi často kladené otázky. Pokud si zakoupím vstupenku přes e-shop, je potřeba si vstup zarezervovat na konkrétní den? Musíte si hlídat čas, ohled se také bere na víkendy a svátky.


Napříkla od pondělí do pátku při . Orientace: Uchycení na speciálním přístřešku ve sklonu ° na pevných zemních základech, orientováno na jih. Ceník pronájmu platný od 1. Jedná se o areál vodního světa, který je rozdělen na vnitřní krytou část plaveckého . Co se týče výše vstupného, ceník zůstává již delší dobu nezměněn, v r. Třeba letní areál vyškovského akvaparku má za sebou zatím jen tři dny. Aquadrom Most - koupaliště, akvapark , sauna, bazén, akvadrom, Wasserparks, water park.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze. Vídeň Laa – termální lázně. V případě zájmu zajistíme.


Uplatnit ji můžete v mnoha akvaparcích a koupalištích po celé České republice.

Milan Šmí Bazény a wellness s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky