středa 28. května 2014

Posuvná vrata

Tu garantujeme až 10letou zárukou. Získejte technický návrh řešení zdarma. Nabízíme posuvné vjezdové brány s pohonem i bez. Výprodej sekčních garážových vrat.


Můžete je odsunout do boku jen částečně a máte průchod místo dveří. Posuvné brány (samonosné).

Vybírejte vaše nová posuvná garážová vrata u předního evropského výrobce. Výrobce posuvných garážových vrat pro jižní Moravu. Chcete si sestavit posuvnou bránu? Stačí si z naší nabídky vybrat . Jsou vyráběné z komponentů . Vodící kolejnice jsou umístěny po straně, podél stěny . Vrata od českého výrobce Trido s německými . NIKO pro posuvná vrata , dveře nosnosti až tun za skvělé ceny.


Při registraci sleva pro každého!

Pojmem pohony vrat a pohony bran označujeme elektromechanická zařízení sloužící k ovládání . Také u těchto vrat je zachována vysoká bezpečnost a kvalita doplňků. Doporučují se pro všechny prostory s . LineaMatic BS, série BiSecur Hörmann,pohon posuvné vjezdové brány do délky max. Požární posuvná vrata jsou nejrozšířenějším a cenově nejpříznivějším druhem požárních uzávěrů.


Boční sekční vrata poskytují mnoho výhod: 1. Garážová vrata - posuvná do boku. Mnoho místa pod stropem garáže. Díky bočnímu otvírání vrat zůstává strop . Sendvič s prolisy kazet, vertikálními drážkami, středovým prolisem nebo bez prolisů.


Plášť tvoří galvanizovaný plech o síle mm s . Altoma, léty prověřený specialista na garážová vrata Hormann. Největší autorizovaný prodejce garážových vrat Hörmann. Fotogalerie - posuvná vrata. Dělí se na brány samonosné (nesené) a na brány posuvné po kolejnici. Zavěšená posuvná jednokřídlá vrata se využívají převážně v průmyslových areálech, protože splňují požadavky na velký průjezd a vysokou hmotnost vrat.


Nabízí jedinečné řešení prostoru garáže ponecháním volného stropu! Oproti otevíravým uzávěrům mají výhodu v tom, že pro .

Průmyslová vrata závěsná Umožňují uzavírání otvorů o velké šířce a díky jednoduché konstrukci jsou univerzálním řešením, které je perfektní i v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky