středa 28. května 2014

Plašič kun do auta

Hledáte výkonný a kvalitní odpuzovač ( plašič ) kun a hlodavců do auta ? Potřebujete poradit s výběrem a instalací odpuzovače? Kemo M100N odpuzovač kun ultrazvukový. Odpuzovač škůdců s bateriovým napájením.


Přístroj je určen k odpuzování kun a. Kuna do auta leze jinudy než předtím, a pohybuje se jen tam, kde již není ultrazvukový signál.

Instaloval jsem plašičku do motorového prostoru, do. Deramax Auto ultrazvukový plašič kun a hlodavců do auta. Kč - 7Kč v obchodechPorovnat ceny . Prohlédněte si cenové nabídky na Biometrixx HModpuzovač kun do auta od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Dodáváme sprej proti kunám a elektronické ultrazvukové odpuzovače kun.


Postřik na kuny do auta i do objektu. Jak na kuny - plašič odpuzovač kun, .

Ultrazvukové odpuzovače kun do auta. NOVINKA od NĚMECKÉ firmy LAS ! Zdravím, nemáte někdo zkušenost s odpuzovačem kun, aby nelezly do. Proto doporučujeme instalovat plašič na myši či plašič na kuny do Vašeho.


Germany, funkce na bázi ultra vysokých tónových impulzů, . Vysokofrekvenční odpuzovač kun. Tento přístroj vmontujete do prostoru motoru. Malý příkon - pouze W za hodinu.


Vám za Vaši důvěru a za nákup odpuzovače kun do auta. Použití: K zahánění kun z prostoru motoru osobních a nákladních vozidel, kde tato zvířata . Odpudzovač kún do auta ultrazvukový HM( plašič ) Účinná ochrana proti kunám, ktoré spôsobujú škody na elektroinštalácii a iných častiach vozidla. Toto zařízení Vám poslouží k ekologickému odhánění kun z . Elektronický plašič kun do automobilu.


Máte problém s kunou ve vozidle? Bojíte překousaných kabelů? Spolehlivě chrání vozidla před škůdci, kteří překusují kabely v motoru. Díky našemu plašiči nemusíte!

Slyšitelný (KHz) odpuzovač- plašič kun a hlodavců pro automobily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky