pátek 16. května 2014

Trampolina 396 cm

Zaskákejte si na velmi oblíbených trampolínách MasterJump s . Trampolína Marimex je skvělým doplňkem každé zahrady. Děti skákání na trampolíně milují a při skákání si snadno zacvičí i dospělí. W, zaručují trampolíně vynikající . Nový model trampolíny MASTERJUMP so zdokonaleným uchytením ochranného. ZDARMA rebrík Technická špecifikácia: vonkajší priemer .

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Zaskáčte si na veľmi obľúbených trampolínach MasterJump s . Toto zboží přepravujeme společností IN TIME. Spodná ochranná sieť výrazne zvyšuje bezpečnosť pri skákaní na trampolíne. Zabraňuje prístupu malých detí alebo domácich maznáčikov do priestoru.


Ochrana před povětrnostními vlivy pokud není. Kompletně vybavená venkovní trampolína masivní ocelové konstrukce zaručuje výbornou stabilitu . Kvalitní venkovní trampolína , galvanizované trubky zvenku i zevnitř proti korozi. Je navrhnutý tak, aby boli splnené všetky požiadavky .

Náhradná ochranná sieť Spartan pre kruhovú trampolínu bez konštrukcie. OmniJump - skákací venkovní trampolína s bezpečnostní sítí průměr m za akční cenu, velice kvalitní skákací trampolína vhodná na zahradu, nejen pro . Náhradní kryt pružin pro trampolínu Marimex 3cm. Kryt pružin je důležitá součást trampolíny , protože zabraňuje vniknutí nohy do prostoru pružin a tím pádem . Ochranný kryt ochrání nejenom vaše děti před možným zraněním.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Súčasťou je ochranná sieť a schodíky. Vyrobená z materiálov vysokej kvality.


Ochranná plachta MASTERJUMP na trampolíny 3cm. Skákací plocha na trampolínu SPARTAN 3cm. Odrazová plocha k trampolíně MASTERJUMP 3cm.


Samostatná doskoková plocha k trampolíně , vysokozátěžový materiál odolný vůči vodě. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Je vhodným doplňkem v případech, kdy dojde k násilnému poškození či . Krycí plachta pro skákací plochu trampolíny o průměru 3cm.


Stručný popis: Potah na trampolínu Spartan, podrobněji viz níže. Je snadno uchytitelný k obvodu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky