čtvrtek 15. května 2014

Plavecký bazén rychnov

Pro ty nejmenší je připraveno brouzdaliště s vodotryskem, skluzavkami a samostatný plavecký bazén pro organizované plavání maminek s dětmi. Kdo se chce nechat jen tak unášet nebo plavat proti proudu řeky, určitě ocení proudový . Přijďte si zaplavat do metrů dlouhého bazénu , nechte se unášet proudem divoké řeky, projeďte se na tobogánu a po sportovních výkonech si . V Rychnově najdete plavecký bazén s pěti drahami. Díky hloubce v rozmezí od do metru si v bazénu zaplave opravdu každý.

Provozování krytého plaveckého bazénu s celoročním provozem a terasou. K dispozici je vířivka, tobogán, dětský bazén a bar. PLAVECKÝ BAZÉN RYCHNOV NAD KNĚŽNOU. Zpět: Výstavba plaveckého bazénu. Plavecký bazén v Rychnově nad Kněžnou.


Rychnov nad Kněžnou se po mnohaletém úsilí dočkal nového bezbariérového krytého bazénu. Těší se velkému zájmu návštěvníků, ale jeho ředitel Jiří Dudek musel řešit i . Typ bazénu: Veřejné bazény.

Mimořádně povedený aquapark . Informace o zaměstnavateli najdete na Firmy. Krytý plavecký bazén s celoročním provozem a terasou. Nezapomínáme ani na rodiny s dětmi. Nový krytý plavecký bazén v Rychnově nad Kněžnou, návštěvníkům nabízí k využití plavecký bazén o délce metrů s 5. K využití je dále tobogán o. Příspěvek byl publikován 28. Můžete se s námi vídat v krytém plaveckém bazénu v Rychnově n. Aquapark v Rychnově nad Kněžnou je vybaven plaveckým bazénem , divokou řekou, tobogány i vířivkami.


Pro pohodlí návštěvníků jsou k dispozici dva bary, . To je nový plavecký areál v Rychnově nad Kněžnou. Sledujte nejkrásnější město středočeského regionu on-line. Koupaliště má vyhřívané venkovní bazény - plavecký , pro neplavce a brouzdaliště. Právní forma: společnost s ručením omezeným.


Mezinárodní veletrh bazénů, bazénové techniky, saun, fytioterapie a. Bazén (Velká Skrovnice) km, aquapark, tenis, sauna a golfové hřiště (Ústí nad Orlicí) km.

Hledáte kvalitní plavecké pomůcky a potřeby, záchranné pomůcky nebo. Najdete u nás různé hračky do bazénu , plavecké destičky, plavecké pásečky a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky