pondělí 19. května 2014

Bazén poruba ostrava

Prodej kurzu plavání pro děti od – let na I. Otevírací doba tobogánu a výplavového bazénu. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a hodnocení SŠ prof. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba SŠ prof.


Využijte krytý 50metrový bazén se skokanskou věží (výšky m, m, m) či venkovní areál s 25metrovým bazénem a dětským brouzdalištěm s ohřívanou vodou.

KRYTÝ BAZÉN OSTRAVA - PORUBA. Využijte jediný krytý metrový plavecký bazén v celém Moravskoslezském kraji. Na vaše děti čeká dětský bazén s . Provoz krytého bazénu s tobogánem, párou a venkovním areálem s bazénem.


K dispozici je solární studio, posilovna a fitness. Uvnitř areálu naleznete padesátimetrový bazén s nově vybudovaným tobogánem, dětský bazén s výukou plavání . Skokanská věž m, regenerační přístroj, dětský bazén , masáže a baňkové masáže. Ve venkovním areálu naleznete bazén a brouzdaliště s ohřátou vodou pro nejmladší návštěvníky, .

Instalace nové chlorovny na klíč - dodávka celého systému pro dávkování plynného chloru do technologického systému bazénu. Ideální místo pro váš volný čas. Po letech byla kompletně . V areálu, kam se v největších vedrech vejde až tisíc lidí, . Ostrava , Česká republika na . Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny.


A to na zhruba tři měsíce. Během té doby dělníci opraví zastaralou vzduchotechniku. Komplexní zařízení nejen pro letní sportovní vyžití stojí pár minut chůze od centra Poruby. Před návštěvou objektu doporučujeme si pro jistotu ověřit aktuálnost . Kompletní zařízení nejen pro letní sportovní vyžití, stojí pár metrů od centra Poruby. Projekt se usiluje o rovnoměrné . Moderní padesátimetrový bazé s celou řadou dalších vymožeností: Restaurací, dětským bazénkem, fitcentrem, saunou, masážemi.


Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. V létě doplněno o venkovní. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí.

Přírodní koupaliště a kryté bazény. Sokolské třídě v Moravské . Plavecké tréninky probíhají v bazéně při SŠ prof. Bazén prošel v nedávné době kompletní rekonstrukcí a je. Právě v těchto dnech se dokončuje napouštění bazénu , který .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky