čtvrtek 15. května 2014

Odpuzovac hlodavcu

Hledáte elektronický odpuzovač hlodavců ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Potřebujete poradit s výběrem a instalací odpuzovače ? Vysokofrekvenční zvuk je hlodavcům velmi nepříjemný. Odpuzovače kun a hlodavců DÍL VYROBENÝ V EU COMPASS Ka další. Ultrazvukový odpuzovač myší, potkanů a kun OdHtichý.

Odpuzovač hlodavců OdH tichý: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Tyto tóny jsou pro kuny a . W odpuzovač je pro lidi neslyšitelný, netoxický a. Vysoce kvalitní a efektivní ultrazvukový odpuzovač hmyzu a hlodavců Dual Speker Pest Repeller v okruhu cca. Výkonný ultrazvukový odpuzovač Vás pohodlně zbaví obtížných hlodavců (myši, kuny apod.).


Poradíme s výběrem a nabídneme vhodný typ. Plašič na 230V do zásuvky. Nejprodávanější MYŠOPLAŠ na 9V baterii je osvědčený odpuzovač hlodavců , který z vašeho domu vyžene nezvané myši, krysy, potkany i kuny.

Produkt je pro velký zájem dočasně vyprodaný. Alternativy (16)… Hlídat tento produkt:. DÁREK Pro elektronický Myšoplaš - Baterie 6F22R 9V Panasonic Zinc Carbon 1ks. Elektronický odpuzovač myší, kun a hlodavců Myšoplaš. Vydává trvalý slyšitelný tón a hlasitost je možno měnit . Lapače hmyzu a odpuzovače hlodavců v Ostravě-město a okolí.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Services PCM, . Přístroj produkuje vysoký tón tvořený řadou úzkých impulsů s velkým obsahem harmonických kmitočtů. Výška tónu je zvolena tak, aby silně dráždila sluchové . Toto zařízení Vám poslouží Zobrazit . Praha- výcho cena 600Kč, od inzertpb na Sbazar. Popis: Dobrý den, prodám úplně.


Jedna z nejjednodušších a nejrychlejších metod jak se zbavit myší a potkanů je mini ultrazvukový odpuzovač hlodavců od SWISSINNO. Přístroj je určen k odpuzování kun a drobných hlodavců z prostorů motorových vozidel, zemědělských strojů, . Díky tomu pomáhají udržet nejen myši, ale i krysy, potkany či kuny v uctivé .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky