středa 21. května 2014

Bazén podolí otevírací doba

Venkovní a vnitřní bazén , rehabilitace, tobogán, sauna a řada dalších atrakcí kousek od centra Prahy. Další výhodou Podolí je dlouhá otevírací doba. Až na malé výjimky je celý areál otevřen od 6:až do 21:4 což jistě ocení každý, koho trápí nedostatek . Od té doby se nic nezměnilo, stále tam probíhají nějaké rekonstrukce, plísně je tam . Otevírací doba : 6:- 21:denně.


V plaveckém stadionu Podolí ČSTV jsou k dispozici tato zařízení:vnitřní 50.

Provozní doba bazénu denně od 6. Dnes otevřeno: 6:- 21:45. Doporučená délka návštěvy: 1-hodiny. Swimming Pool Complex at Podoli Podolska Podoli ,, Praha . Nabízíme Vám informace o kadeřnickém salonu. Výpis služeb, používaných značek, otevírací doby i recenze a kontaktní informace.


Vnitřní bazén 50m, venkovní bazény 33m a 50m, sauny, fitness,. Chybí: otevírací ‎ doba. Jindy, než po bazénu jsem zde nebyl, jídlo v omezeném výběru, ale dobré.

K dispozici je tobogán, sauna a solárium. V areálu se dále nachází fitness centrum a zdravotnické. Regiony › Praha › Praha - Zprávy Archiv Podobné 24. Přesně před lety otevřela Praha plavecký stadion v Podolí. Areál už hostil řadu světových závodů.


OTEVÍRACÍ DOBA Pondělí - Pátek: - hod. Sobota - Neděle: - hod. SLUŽBY - Stříhání dámské, pánské, dětské - Společenské a svatební účesy, . Adresa: Podolská 7 Praha 4. Porovnání společných parametrů – otevírací doba pro veřejnost. Dukla Praha, CZU Suchdol a Podolí.


Podolí disponuje třemi bazény – venkovním metrovým, venkovním metrovým a. Vstupné, provozní doba (smíšená), kontakt: Ceník. Webkamera - Praha - Podolí , plavecký stadion, bazén. V Podolí se nachází jak vnitřní, tak venkovní bazén. Navštívit můžete v areálu kromě bazénu i saunu či fitness.


Bazény jsou využívány k tréninkům, soutěžím a plavání po celou otevírací dobu je možné pouze ve venkovním. Podolí je skvěle dostupné z centra města a samotný areál se pyšní dvěma.

Pokud nejste z Prahy, zkuste najít vhodný bazén v katalog sportovišť. STV - bazén a koupaliště Podolí - služby, firmy a internetové stránky Praha - Koupání v Praze. PROVOZNÍ DOBA - plaveckého stadionu Podolí.


Plavecký bazén v Podolí je tím nejznámějším.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky