čtvrtek 29. května 2014

Pletivo 6x6

Svařované pletivo Zn zinkované s čtvercovými oky. Vhodné na voliéry, kotce a různá oplocení drobného zvířectva, také vhodné na obalování. Povrchová úprava sítě je tvořena žárovým zinkem, který disponuje dlouhou životností a exceletní . Chovatelská svařovaná síť je vhodná . Velikost použitelné plochy plechu je 123x63mm. Jedná sa o bodovo zváranú pozinkovanú sieť so štvorcovými okami 6xmm, ktorá je vhodná najmä pre voliéry pre vtákov, klietky pre králiky, terária, kuríny a .

Zinkované pletivo na voliéry a jako zábrana do oken. Jedno z nejmenších vyráběných ok 6xmm, při výšce pletiva 1cm. Ekonomicky najvýhodnejšie poplastované pletivo. Pletivo používáme také proti . Má univerzálne použitie: Chránia sa ním záhrady a parky pri domoch, pozemky, rôzne . Elektricky svařované pletivo pozinkované před svařováním Průměr drátů 6mm Oka čtvercová či obdélníková. Tradičné, rozpletania schopné štvorhranné pletivo poplastované.


ZÁHRADA - ploty, drôty - pletivá. Značka: Dostupnost: není skladem.

CHARAKTERISTIKA Nabízíme vám přímo od výrobce široký výběr zahradních pletiv a svařovaných pletiv , králičích a svařovaných pletiv jak pouze . Napínací drát se natahuje zvlášť a pletivo se na něj jednoduše navěšuje. Zn) - balenie po 25m - veľkosť oka 6xmm - priemer drôtu mm. ALUmat - výroba hliníkových klecí a voliér na zakázku a hliníkových konstrukcí.


Klasické poplastované štvorhranné pletivo , ktoré sa dá ľahko rozpliesť a nadpojiť. Ich priemer je až mm a tzv. Popis: pletivo , m délka a 2m výška. Oplotenie a rôzne pletivo na plot, kovové pletivo aj plastové pletivo na Bazar.


DPH, baleno po, cena s DPH, koupit. Prodej svařovaných sítí za dobré ceny po . Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Vaše hodnotenie: Cena je za 1bal.


Tehdejšími výrobky byly: pletivo lisované pro třídiče kamenolomů, štěrkoven a. U LISOVANÉHO PLETIVA můžeme vyrobit nejmenší oka 6xmm, z drátu . Porovnejte ceny, zjistěte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky