čtvrtek 8. května 2014

Sekera fiskars x11 štípací

Použitelná i jako jednoruční sekera. Vhodná ke štípání menších špalků. Topůrko ze skelných vláken spojené kompozitně s hlavou . Největší uplatnění najde při . X– S s plastovým pouzdrem, určená ke štípání malých špalků a sekání větví.


Také jako jednoruční sekera.

Záruka let po registraci. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Sekera se snadno používá jednou.


Univerzální použití - pro přípravu palivového dříví, pro . Tuto sekeru můžete používat jednou rukou. Skvěla pro použití jednou rukou. Speciální geometrie ostří a povrchová úprava. Funguje nejlépe pro sekání dříví na .

Způsob užití: štípání špalků. Můžeme ji nazývat jednoruční sekera. Topůrko je vyrobeno z kompozitního materiálu FiberComp, které snižuje únavu při práci.


Na štípání menších špalků a pro přípravu palivového dříví. Snadno se používá jednou rukou. Dodává se s plastovým pouzdrem pro . Zboží skladem zasíláme okamžitě.


FISKARS X, malá štípací sekera s plastovým pouzdrem, sekera FISKARS X1 štípací sekera s plastovým pouzdrem, sekera FISKARS. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. Fiskars štípací sekera Xje určena pro malé průměry kulatiny o průměru do cm. Xna třísky, pro ženy, děti nebo na opravdu drobné štípání.


Fiskars X- S čtvrté generace rozštípne i ty nejsilnější polena jedním úderem. Pro malé špalky s průměrem menším než cm. Nejlepší je na přípravu dřeva na třísky na. Výborná pro jednoruční použití. Technické parametry: Celková délka: cm.


Zahnutý konec topůrka brání.

Plastové pouzdro na sekeru Fiskars chrání . Fiskars je vhodná na sekání větví a štípání malých špalků. Můžete ji nazývat jednoruční sekera. Další generace seker Fiskars vychází z 20tiletých zkušeností, zdokonaleného výrobního procesu a pečlivého .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky