pondělí 12. května 2014

Plastový sud 120l

Hledáte 120l plastovy sud ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Plastový sud 120l se šroubovacím víkem. Sud lze použít na vodu, kvas apod. Sud je vyroben z polyethylenu, barva sudu šedá, odstín barvy . Materiál - PE Hmotnost - kg.

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plastové sudy. Vyrobený ze zeleně barveného polyethylenu HDPE s černým víkem. Zahradní sud je vhodný na vodu na potraviny (např. kvas). Prezri si u nás plastovy sud 120l a porovnaj ceny v 10. Sudy mají UN homologaci – UN . Levné plastové sudy s odnímacím víkem jsou vhodné ke skladování a přepravě sypkých, kusových a pastovitých hmot v chemickém, potravinářském průmyslu či.


VÝŠKA (mm) - 492x8MATERIÁL - PE HMOTNOSŤ (kg) - č. Sťahovací kruh je pozinkovaný. Info, Dodanie tovaru, Kontakt.

Podstavec pod sud na vodu 1l. Sud 120l PH zelený s víkem šroubovacím - PROHOPO. Objem 120l , veko na závit. Predám plastové sudy (bandasky) o objeme 120L. Sud má uzáver s kovovou sponou a . Popis výrobku- plastový sud s odnímateľným vekom a pozinkovaným zvieracím kruhom má všestranné použitie - možno . Rozmery : A = 492mm B = 395mm C = 790mm E = 230mm.


Odoláva vonkajším vplyvom. TOOLS sud 1l na dažďovú vodu. Nové 120L plastové sudy vhodné na uskladnenie krmovín. Teraz v akcií na maxtrade!


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Slouží k nashromáždění a uchovávání dešťové vody, kterou lze . Predaj čerpadla,radiátory,ohrievače vody.


Víko na plastový sud 1litrů, vyrobený z polyethylenu. Prodám plastový sud s víkem 120l s kovovou obručí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky