středa 28. května 2014

Lamelové zakrytí

Lamelové zakrytí bazénů je hitem posledních let. Je moderním, pohodlným a hlavně účinným řešením pro obdélníkové i atypicky tvarované bazény. Hlavním stavebním prvkem bazénových rolet je lamela. Lamely na bazény jsou nejdokonalejším způsobem zakrytí bazénu.


Tento systém jako jediný umožňuje automatické zákrývání bez použití vodících lišt, tyčí a lan.

Zde najdete lamelové zakrytí bazénu, nadhladinové, podhladinové od firmy Art Bazény s. Celoroční lamelový bezpečnostní kryt s možností automaticky ovládání. Chraňte si čistotu, teplo a bezpečí vašeho bazénu. Pro co nejpřesnější cenovou kalkulaci a návrh řešení budeme rádi, když nám zašlete obrázek bazénu, abychom se mohli co nejlépe . Otvor rolovacího zařízení se překrývá exotickým tropickým dřevem.


Vhodné pro všechny typy foliové . PVC v několika barevných variantách. Zakrytí bazénu plovoucí lamelou je vhodné pro vnitřní i venkovní bazény.

Vyrábíme celoroční bezpečnostní bazénové plachty. V nabídce máme zastřešení, dlažby a bazénové vysavače a příslušenství. U interiérových bazénů redukuje lamelové zakrytí únik vlhkosti do . Popis: Prodám lamelové zakrytí bazénu 8xm, barva . Laminátové a plastové bazény včetně zastřešení a příslušenství, lamelové zakrytí , UV ochrana, životnost až let, 1 vodotěsnost, vířivé vany.


U obdélníkových bazénů se zakulacenými rohy nebo pro oválné bazény je nutné instalovat navíjecí zařízení s pojezdem. Dodáváme a montujeme zastřešení bazénu, lamelové zakrytí pro venkovní i vnitřní bazény, bazénová roleta a bezpečnostní krycí plachty na bazén. Konstrukce lamel je uzavřená multi komora, která pluje na vodní hladině. Principem jsou vodotěsné samonosné lamely, . Ukázka nadhladinového lamelového zakrytí bazénu s automatickým pohonem při použití solárních lamel.


Bezpečné bazénové rolety s navíjející hřídelí a odolnými lamelami v mnoha barevných provedeních. Ovládá se pomocí volantu,. Roletový kryt Rollo Cover pro bazény Compass je integrované lamelové zakrytí , které efektivně zahřívá vodu v bazénu a zároveň zajišťuje jeho bezpečnost. Bazénové lamely slouží k zabránění pádu dětí a domácích mazlíčků do bazénu, zároveň.


Nabízíme bazény, vířivky, zastřešení bazénů, lamelové zakrytí a tepelná čerpadla. Předností automatického zakrývání hladiny bazénu - bazénových rolet - je hlavně to, že zaručí bezpečnost Vašich dětí a zvířecích miláčků před pádem do .

CZ, kde se sdružují spolehlivé obchody, ověření výrobci a řemeslníci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky