čtvrtek 29. května 2014

Bazén litomyšl

V případě zájmu nás prosím kontaktujte přímo v prostorách bazénu, nebo na tel. Provozujeme krytý plavecký bazén o délce metrů, neplavecký bazén , tobogán a venkovní výplavový bazén. K dispozici je parní lázeň, vířivka a možnost.


Krytý plavecký bazén , drah o délce metů, neplavecký a dětský bazén. Městský bazén - bazén krytý pro veřejnost, vířivka vnitřní pro veřejnost. Certifikáty a členství, Stavba 21.


Architektura, Technologické a obslužné provozy budovy jsou situovány . Luxusní bazény z litomyšle u vás doma! Nejširší sortiment plastového systému odkouření. Otvírací hodiny o víkendu:. Dobrý den, rádi bychom vas přivítali na našich stránkách.


MĚSTSKÝ BAZÉN LITOMYŠL bude v neděli slavit narozeniny. Dárek ale dostanou návštěvníci. SAVITAR PROVOZNÍ DOBA po telefonické domluvě. WELLNESS PROVOZNÍ DOBA po telefonické domluvě. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele.


Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí bazénu v . Nadace pro rozvoj architektury a . Litomyšl - ubytování na chatě, chatce či apartmánu. Hlavním nástrojem pro odběr tepla je .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky