čtvrtek 15. května 2014

Terasa ze dřeva

Obě varianty terasy „našeho dřeva “ však vyžadují péči. Minimálně dvakrát do roka je vhodné dřevěnou terasu natřít k tomu určeným olejem. Srovnání materiálů používaných na dřevěné terasy - evropské dřeviny, thermowoo sibiřský modřín, tropické dřeviny teak, ipe, massaranduba a další. U dřevěnéhé materiálu, který se na terasu používá platí, že čím kvalitnější dřevo bude, tím déle vám vydrží.


S kvalitou však roste také cena.

Nachází-li se terasa ve stínu jako např. Na rozdíl od kamenné venkovní terasy. Jaké dřevo vybrat pro stavbu terasy ? Tento přírodní materiál přináší skvělý feeling, i když je oproti WPC terasám náročnější na údržbu. Zvláště dnes je dřevo díky své . Občas se jim také říká dřevoplastové terasy.


Jejich výhodou je jejich bezúdržbovost.

Pokud plánujete novou fasádu, máme pro Vás řešení. Fasády z akátového dřeva jsou jedním z nejlepších možných variant na trhu. Dřevěná terasa je tím pravým místem, kde si užijete pohodu letních dnů.


Terasa se v létě stává další obytnou místností, nejčastěji jídelnou nebo otevřeným obývacím pokojem. Vhodný materiál pro ni vybíráme podle . Nevýhodou je však životnost podmíněná . Máme pro vás návod na stavbu dřevěné terasy. Pořiďte si krásnou terasu na zahradu i vy. Díky stavbě terasy ze dřeva svépomocí z ní budete mít ještě větší . Technologie, kterou na svou terasu použijete, jsou už dnes tak dokonalé, že na pohled prakticky nepoznáte, zda se díváte na přírodní dřevo , . Nabídka terasového dřeva REAL DECK.


Kvalitní venkovní dřevěné terasy a terasová prkna z exotického dřeva či jehličnanů. Snadná montáž z terasových . Toto jsou jedny z nejoblíbenějších materiálů pro stavbu terasy a možná i vy přemýšlíte, který z nich zvolit. Dřevěné terasy z amerického dřeva IPE, zahradní terasy IPE.

Terasa ze dřeva i ne-dřeva. Dřevo , kámen, nebo kompozit? Sebemenší rodinný dům dnes už v projektu počítá s plochou, která přímo navazuje nejčastěji.


Cena materiálu WPC je oproti běžnému nebo exotickému dřevu vyšší. Nicméně, vezmeme-li v úvahu náklady na nutnou povrchovou údržbu dřevěných teras , .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky