pondělí 26. května 2014

Deka na piknik xxl

Velká pikniková deka s rukojeťí a zapínáním na suchý zip. Materiál flanel a spodní . Uspořádejte nezapomenutelný piknik s dekou Spokey Owl. Pro pořádně zábavný piknik ! Vrchná strana je z príjemne mäkkého flísu, spodná . Vrátane popruhu na nosenie.

Velká rodinná XXL pikniková deka se spodní voděodolnou izolační vrstvou. Velký rozměr piknikové deky je ideální pro piknik s rodinou a přáteli. Možno prát v pračce při teplotě . XXL deka na piknik , bílá s barevnými proužky.


Obrovská pikniková deka na kterou se vejde celá rodina má velmi pčíjemný povrch, lze lehce sbalit a má snadno čistitelnou spodní stranu. Spodní strana odpuzuje vodu a . Lidl nabízí v akci piknikovou deku Crivit ve velikosti XXL , na kterou se vejde celá rodina. Vaše rodinné pikniky nebo výlety.


Skvělé a originální jako svatební dar.

Piknikové koše na výlet a piknik. XXL modrou a obe jsou uzasne. Deka na piknik XXL platné do: 14.


Jednobarevná deka Kira je vhodná pro odpočinek, ale lze ji i využít jako letní přikrývku. Určeno pro turisty na kempování nebo na túru. Na tuto deku o velkých rozměrech se vejdete s celou rodinou. Díky nepromokavému potahu poskytuje skvělou . Obrovská piknik deka na ktorú sa zmestí celá rodina má veľmi príjemný povrch, možno ju ľahko zbaliť a má ľahko čistiteľnú spodnú stranu. Kliknutím zvětšíte obrázek.


Pláštěnka na kočárek EXCLUSIVE XXL - černá. Exclusive XXL Na velké hluboké kočárky. Pomoću ručkica izrađenih od PU-vestačke kože, . Měkká fleecová vrchní strana. Môžete si teda urobiť piknik aj s deťmi, ráno alebo po zotmení, bez toho aby vám zážitok kazil chlad a . Využijete ji jak na piknik , tak k vodě a třeba i na hraní pro vaše děti.


Osobní odběr na pobočkách. Táto nová kempingová deka XL je odolnejšia a skladnejšia. Má vodoodpudivú povrchovú úpravu, takže umožňuje dobrú izoláciu pred vlhkosťou zo zeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky