úterý 13. května 2014

Skluzavka smoby 150

Ke skluzavce je možno připojit hadici s vodou a vlhčit tak skluznou . Skvěle hodnocená plastová skluzavka s délkou skluzu 1cm. Barevná plastová skluzavka pro děti. Kluzačka s vlhčením má skluznou plochou dlouhou 1cm. V horní části skluzné plochy jsou umístěné trysky, které po . Popis: Používaná, po dvou dětech, ale funkční. Plastová skluzavka s délkou skluzu 1cm.


Dětská skluzavka pro děti z plastu s délkou skluzu 1cm. Uvažovala jsem o délce skluzu 180cm (Little Tikes) - není to moc velké pro malého? Skluzavku lze připojit k hadici pro vodní h. Díky své ergonomicky tvarované ploše je bezpečná a přitom má dítě . Otvor pro napojení na zahradní hadici (hadice není součástí balení). Rozměry: výška m, délka . Mírné má prohnutí skluné plochy pro více legrace vašich . Taky bych chtela koupit skluzavku.


Jak jste spokojené se Smoby 1cm? SKLUZAVKA KLOUZAČKA SMOBY 150cm. Holky máte některá zkušenosti s touto skluzavkou ? Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Porovnání cen skluzavka smoby 150cm, srovnání cen skluzavka smoby 150cm na portálu HLEDEJCENY.


Dětská prolézačka se skluzavkou s délkou skluzu 1cm. Součástí této prolézačky je navíc tyč na šplh,. Po připojení hadice s vodou se dá použít jako vodní skluzavka.


Prolézačka se skluzavkou Smoby , 1cm. Největší nabídka zboží českých. Vzhledem k inventuře u dodavatele je možné dodat až po 17.


Pro menší děti je možné postavit skluzavku s délkou skluzu 1cm. Lze snadno prodloužit až na 3cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky