úterý 1. července 2014

Beninca pohony

Nahrazuje předchozí ovladače s původním typem kódu bit HCS a . Rovná Teleskopická Ramena. Pohon BENINCA BULL5M pro posuvnou bránu do 500kg. LED pro pohony s napájením 230V (jako např. BULL5M).


V katalogu nemáme podrobnější informace o beninca pohony.

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. K sekčním garážovým vratům lze dodat také elektrické pohony italské firmy BENINCA. Pohony jsou díky řemenovému provedení tiché, výkonné, bezúdržbové, . Dodáváme alarmy, kamerové systémy, zabezpečení, pohony pro garážová vrata, posuvné a křídlové brány, kování . WB univerzální přijímač dálkového ovládání pohonu brány na frekvenci 43(433) MHz, napájení - V, možnost uchování až 512 . Kompletní sada pro posuvnou bránu.


Prodáváme a montujeme sekční vrata, rolovací vrata, dvoukřídlá vrata.

Výroba posuvných a křídlových brán, branek. PM je malá sada s 230V pohony pro dvoukřídlové brány. WV GREY dálkový ovladač (vysílač) pohonu brány a vrat BENINCA , šedá barva, plovoucí kó kanály, frekvence 4MHz. Sada pohonu posuvné brány s hmotností do 5kg.


Skupina BENINCA HOLDING se již více než let zabývá specializací a kvalitou, svou silnou stránkou,. Jaké pohony a komponenty firma BENINCA nabízí? Hledáte manuál nebo návod pro garážová vrata a pohony ? Stavební připravenost pro garážová vrata a. Beninca KBULL8M sada pohonu posuvné brány.


Dodáváme a montujeme silniční, automatické závory, automatické pohony pro křídlové, posuvné brány, garážová a průmyslová vrata BENINCÁ , protipožární, . Automatická vjezdová brána. Dvě samonosné posuvné brány jedoucí proti sobě - synchronizace chodu. Externí přijímač pro pohon brány a vrat BENINCA ONE.


Nabízme Vám servis pro všechny typy automatických pohonů pro vrata, brány a závory vč. Toto se týká především pohonů značek: .

Zaměření: Závory, výsuvné sloupy a pohony pro brány a vrata - Prodej,. AUTOGAR AŽ BENINCA , BFT, . GO2VADálkový ovladač (vysílač) pohonu brány a vrat s možností volby kodifikace mezi klasickým plovoucím kódem a ARC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky