úterý 1. července 2014

Hydraulické nůžky na plech

Strojní nůžky na plech - ruční pákové, profilové a tabulové nůžky na plechy. Při stříhání je plech pevně uchycen řadou nezávislých hydraulických přidržovačů. Hydraulické tabulové nůžky SBT jsou určeny na přímočaré stříhání tabulí. Standardně jsou nůžky vybaveny horními noži se střižními hranami a . Rám stroje je výsledkem leté práce Rico a přináší velmi přesný a stabilní střih bez .

Tato nabídka od prodejce Kimseo byla archivována dne 18. V této aukci s počáteční . Vyberte si z velké nabídky pákových nůžek na plech. Chcete mobilní nebo statické pákové nůžky na plech , rádi Vám poradíme. See details and request a budget. Hydraulický pohon zajišťuje stabilní přitlačení plechu pomocí hydraulických.


Inzerát Prodáme použité hydraulické tabulové nůžky CNTF v okrese.

Potřebujete rychle a bezpečně řezat plechy z různých materiálů? Nabízíme vám kvalitní pákové i elektrické nůžky na plech pro podélné, příčné i kruhové řezání. Tabulové nůžky , tvářecí stroje, technologie střihu, střižná síla, střižná vůle,. Porovnejte ceny, zjistěte. Nůžky hydraulické padací HNH.


Amada patří k vysoce kvalitním. Stroje jsou nabízeny v automatizované podobě. Přidržování plechu při stříhání zabezpečuje přítlačný systém který je řešen tak aby nedošlo k poškození . Pro větší tloušťky plechu , tj. U nás máte možnost pořídit nůžky té nejvyšší kvality stříhání a maximální přesnosti i ve velkých objemech. Ruční i stolní pákové nůžky na plech do tloušťky plechu až mm.


Univerzální hydraulické nůžky s až pěti funkcemi stříhání a děrování. Robusní hydraulické tabulové nůžky firmy HILALSAN s délkou střihu od. Konstrukce stroje svařená ze silných ocelových plechů a obrobena v jedné operaci.


Nyní si stavím hydraulické nůžky na stříhání železa,doufám že.

Velké pákové nůžky slouží ke stříhání drátů, plechů a dalších kovových součástí. Bourací hydraulické nůžky v mobilním provedení se používají např. Zajišťujeme CNC stříhání plechů moderními hydraulickými nůžkami MVD. Stříhání plechů je nyní rychlejší, kvalitnější a mnohem přesnější. Pokud plánujete zakoupení pákových nůžek na plech či na profily je třeba.


Kombinované hydraulické profilové nůžky HPS S. Klíčová slova: Ruční nůžky a pákové nůžky. Vývoj a výroba hydraulických lisů, elektromechanických lisů a. Prodáváme a servisujeme ohýbačky plechu a nůžky SCHRÖDER - FASTI, ohýbačky trubek . Název zakázky, Dodávka hydraulické ohýbačky plechu a tabulových nůžek. Popis, Předmětem této zakázky je dodávka . Servohydraulické nůžky dotyková obrazovka pro řízení nůžek na výkyvném rameni, energeticky úsporný pohon hydraulického čerpadla s frekvenčně řízenými .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky