pátek 20. května 2016

Akvapark kohoutovice

Pro odvážnější je tobogán . Otevřeno: Pondělí až pátek: 6:– 21: hodin, poslední vstup 20:45. Sobota, neděle, svátky: – 21:hodin, poslední. Večerní kondiční plavání: Po – Ne – 20:– 21:30.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Nabízíme plavecký bazén x 1m, s hloubkou vody - m (drah), rekreační bazén (perličkové rošty, chrliče vody, vodní trysky), tobogán,. Umístěním navazuje na objekt tělocvičny školy a . Zdejší aquapark je první stavbou svého druhu v Brně. Pro milovníky relaxu je k dispozici rekreační bazén s perličkovými . Je zde krásné prostředí a rodiče si mohou jít v průběhu tréninku . První tempa v novém brněnském bazénu?


Lidem se otevírá nový kohoutovický akvapark. Je největší stavbou svého .

Nově postavený aquapark nepatří mezi grandiózní stavby, jeho prostředí je však příjemné pro strávení několika hodin relaxace či vodních radovánek. Když tam jde člověk s dětma, kam to jde? Vyzkoušela jste některá aquapark?


Vodní ráj“ v Chalabalově nabízí vířivku, saunu, rekreační . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí . Jak se plave pod střechou brněnského „pásovce“? Milovníci vodních hrátek si to poprvé . Zjistěte si před nákupem vše, co potřebujete.


Kohoutovice - ubytování na chatě, chatce či apartmánu. Nový kohoutovický aquapark je první stavbou svého druhu v Brně. Rekreační bazén hloubky 8–metrů je vybavený vodními masážními tryskami, perličkovými rošty i vodními chrliči. Otevřeno je denně od 6:hodin (o víkendech a svátcích od hodin) až . Otevírací doba bazénu: Po-Pá: 06:– 21:45.


Nachází se v ulici Vaňhalova. Svou letošní sezónu zahájil v .

Open full screen to view more. Plavecký bazén Kraví hora.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky