čtvrtek 12. května 2016

Lavice do restaurace

Veškerý Lounge nábytek neje pro restaurace. Sedačkové systémy, lavice , taburety, klubovky. Lavice do restaurace OLBIA vyrábíme ve dvou výškách a můžete si zvolit potahovou látku z naší široké nabídky.


Doporučujeme zejména odolné koženky nebo . Typizované sestavy i výroba na zakázku.

Prodej včetně poradenství. Hledáte lavice restaurace ? Výroba sedacího čalouněného nábytku pro kavárny, cukrárny a restaurace. Zařízení restaurace vyžaduje kvalitní nábytek, který odolá časté manipulaci a zatěžování. Vyberte si restaurační nábytek, který vaše hosty přežije. Vybavení restaurace - Stoly, židle, lavice - ks stůl, ks židle, 4ks lavice - cena stůl, lavice - 60.


Vše kvalitní z masivu, vhodné do restaurace , vinárny apod.

V katalogu nemáme podrobnější informace o lavice do restaurace. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Kuchyň, kavárnu nebo i restauraci vybavíte krásnými jídelními lavicemi. Padnou do každého prostoru - vyberte si lavice rovné, rohové nebo na míru podle vašich.


Realizujeme kompletní dodávky interiérů pro hotely, penziony, či restaurace. Sedací lavice CINDY je logickým pokračováním a modelovou obměněnou sedací lavice a taburetu řady CINDY. Toto konstrukční řešení umožňuje postavit tyto . Velmi atraktivní design i ce. Ručně vyráběný srubový nábytek - jídelní stoly, lavice , židle.


Nábytek do restaurací , židle do kuchyně, židle do kuchyně, nábytek, taburety,. Velký výběr rozměrů u typizovaných řad sedacích lavic a restauračních boxů. Použitá povrchová úprava je . Vyrabíme masivní stoly, židle a lavice do restaurací , penziónů ale i do domácností.


Nábytek vyrábíme z dubu, buku, jasanu, ořechu, smrku, borovice, modřínu a . Interiérová lavice do restaurací a kaváren.

Kvalitní rohové lavice vhodné do domácností. Podstavec z masivního bukového dřeva v odstínu Wenge. Konstrukce je potažená Skai koženkou v různých odstínech . Pronájem Restaurace, 180m- Blešno u HK.


Rohové lavice - boxy do restaurace , poptávky - koupím, inzerce. Kuchyňská rohová lavice s ulož. Inzeráty na této stránce:. Hitem jsou kovové lavice s komfortními polstry, nebo pohodlné lavičky z exotických dřevin.


Komplet masivní stoly do restaurace - sbazar, bazoš, bazar. Cca zidli, lavice , stolu. Originální obchod s designovým nábytkem a bytovými doplňky inspirované Itálií. Pro všechny, kteří touží po jedinečném domově, který bude odrazem vašeho . Masivní čalouněná lavice Angel vhodná do jídelny, restaurace , kavárny či jiných veřejných prostorů.


Zhotovena z kvalitního bukového dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky