pátek 13. května 2016

Tesla brno bazén

Krytý bazén m - plavání pro veřejnost. Počet volných drah pro veřejnost. Změna počtu drah vyhrazena!


V PŘÍPADĚ ŠPATNÉHO POČASÍ VENKOVNÍ I . Bazén o šesti plaveckých drahách s přihřívanou vodou slouží pro sportovní tréninky, závodní plavání, školní výuku plavání pro základní, střední i vysoké školy, . Provozujeme krytý plavecký bazén.

Zajišťujeme plavání dětí a dospělých i ve venkovním brouzdališti s plochou k opalování. Old swimming pool but the water is clear. Hallasovo náměstí Brno - Lesná. Centrum sportovních aktivit v Brně.


Výuka sportů, pronájem sportovišť. Hala s hřištěm na volejbal a plaveckým bazénem doplněná venkovním. Kadeřnictví se nachází přímo vedle krytého bazénu ,což vám umožní návštěvu u nás třeba hned po plavání . TJ Tesla - krytý bazén ) Brno -Lesná.

Brno - Tesla - ubytování na chatě, chatce či apartmánu. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí bazénu.


Adresa: Halasovo náměstí Brno, GPS: 49. Penzion a restaurace Toscana. TJ TESLA BRNO Halasovo nám , Brno Lesná. Tříhvězdičkový malý rodinný penzion a restaurace Toscana je situován v Brně, v klidné vilové čtvrti Černá . Přístupnost: přístupné s asistencí. Letní areál - vyhřívaný bazén x 21m, dětské brouzdaliště.


V areálu se nachází plavecký bazén , sportovní hala, gymnastický sál a další . Sporty probíhající na tomto sportovišti: PLAVÁNÍ. Brno › West: › West: Malinovského náměstí (Mahenovo divadlo), Brno Last updated: at 18:46. We compare over 2booking sites to bring you the best deals.


V létě venkovní brouzdaliště s plochou pro opalování. The following files are in this category, out of total. Brno-Lesná - krytý plavecký bazén u .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky