pondělí 16. května 2016

Masažní lehátko

Hledáte masážní lehátka skládací? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Nejširší výběr modelů a barev na trhu. Skládací masážní lehátko s bytelným rámem z masivního bukového dřeva, a nylonovým potahem.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Zdravotnické pomůcky bazar: Lehátko. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané .

Pokud nemáte 3-zónové masérské lehátko , pořiďte si klín, který nahradí třetí polohovatelnou . Luxus je od jiných lehátek odlišné tím, že má vyšší čalounění . BM masážní lehátko MasterPiece cm. MEGA AKCE- ušetříte 400- Kč ! Lehátka masážní skládací - Přednosti naší firmy proč si u nás lidé kupují lehátka masážní je: - čes. Masážní Lehátko 2-dílné Taška zdarma Jahoda. CERAGEM- termoakupresurní masážní lehátko.


Metody vycházející z tradiční Východní medicíny s kombinací technologie 21.

Prodám masážní lehátko , plně funkční. Včetně podhlavníku, područek, držáku na ručník a přepravního pouzdra. Praktické a lehké masážní lehátko pro mobilní využití.


Konstrukce masážního lehátka je vyrobena z kvalitního hliníku. Ideální do kosmetického salónu nebo pro vlastní potřebu. Sklon opěradla lze nastavit nezávisle na sobě. Profesionální a velmi pohodlné.


Trojdílné skládací lehátko Kosmetic s polohovatelnou částí. Toto mobilní masážní lehátko lze sestavit a připravit k používání jako mávnutím proutku. Na samostatné kruhové podpoře hlavy s polstrováním z paměťové pěny. Designové lehátko v italském stylu ozvláštní každý salon krásy či SPA centrum. Nabízí vkusnou kombinaci bílé a černé.


Obohacené o zajímavé detaily jako je . Nová řada stacionárních stolů pro rehabilitaci má štíhlý a . Stylové a elegantní lehátko Toscana pro masáže a kosmetiku. S úspěchem používáno předními evropskými fyzioterapeuty, lékaři a rehabilitačními klinikami. Jenom v Německé Spolkové Republice je HHP masážní lehátko.


REVOLUCE V ANDULAČNÍ TERAPII.

ZDRAVÍ SE SPRÁVNOU FREKVENCÍ. Andulace je nový biofyzikální terapeutický postup. Toto speciální masážní lehátko již vyzkoušeli a pravidelně ho využívají tisíce . Vyzkoušejte u nás automatické termo-akupresurní masážní lehátko.


Uvolňuje zádové svaly, zklidňuje nervové dráhy a zlepšuje krevní oběh. HANSCRAFT masážní vibrační lehátko domů nebo do kanceláře žluté. Jednoduché a elegantní masážní lehátko ZERO určené pro kaceláře, domácnosti a další .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky