pondělí 23. května 2016

Koupaliště náchod

Ribosome by GalussoThemes. Vstupenka pro návštěvníka. Jiráskovo koupaliště , Náchod. Kladské pomezí a Broumovsko.


Masážní trysky, chrlič vody, skluzavka, dětský bazén se skluzavkou, brouzdaliště pro nejmenší s vodním hřibem, plážový volejbal, . Překrásné koupaliště , které kromě koupání nabízí též stánky s občerstvením, nápojový automat a taky restauraci.

Volný čas - Koupání - nejlépe hodnocené turistické cíle pro Okres Náchod. Náchod ,Plhov,kaplička 8m vyhledat dopravní spojení. Velkého rybníka, na severním okraji města Náchoda , v Královéhradeckém kraji, v nadmořské výšce kolem 3metrů. Letní koupaliště , skluzavka, atrakce pro děti, občerstvení. Dětské hřiště od společnosti Tomovy parky s. KOUPALIŠTĚ A KEMP BROUMAR (OPOČNO).


Koupat se můžete asi 4m pod jezem na řece Metuji, dále je tu koupaliště s čištěnou vodou v Dobrušce (7km), Opočně (10km) a Náchodě (11km) a Jaroměři. Sportovní vyžití nabízejí sportovní zařízení města Náchoda. Restaurace Na koupališti v Náchodu už se těší na vaši návštěvu.

Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! ADRŠPAŠSKÉ SKÁLY- koupaliště - Teplice- Náchod - VF čistá c8. Aukce Kč s dopravou Kč . Možnost občerstvení, travnatý břeh, betonové dno, volejbal, tenis, stolní tenis, skluzavka, kolotoče, . Koupaliště Náchod Koupaliště Náchod. Nově zrekonstruované koupaliště z atrakcemi pro děti.


KONTAKTNÍ ADRESA: Informační a cestovní centrum Náchod. Možnosti koupání: přehrada Rozkoš, bazén Nácho bazén Nové Město nad Metují, koupaliště Náchod , koupaliště Bystré, aquapark Kudowa Zdroj, rybník . Herní prvky: dřevěná loď se skluzavkou a žebříkem, houpačky. Občerstvení: v areálu restaurace Na koupališti. Městské koupaliště leží poblíž centra města. V jeho areálu najdeme mimo bazénu se skokanskými můstky a dětského brouzdaliště také hřiště na beach volejbal, . Více zjistíte na portále DoKempu.


Každý rok přivezou v Náchodě ze zimního stadionu na koupaliště vozík sněhu, který zbude z úpravy ledu. Provoz letního koupaliště. Podívejte se, kolik radosti taková .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky