pátek 13. května 2016

Plašič špačků

Hledáte výkonný a kvalitní odpuzovač ( plašič ) holubů, špačků , vrabců, kosů, havranů, vran apod. Potřebujete poradit s výběrem a instalací odpuzovače? Nabízíme kvalitně zpracované makety dravců včetně příslušenství.


V sortimentu naleznete hrotový systém, plechové otočné siluety, chemické a elektronické . Deramax Bird ultrazvukový plašič ptáků. OdP-ultrazvukový se reproduktory.

Vhodné na okrasné parapety, balkony, střechy i přístřešky. Vašem sadě, vinici nebo na zahrádce? Trápí Vás špačci , kosi, vrabci apod.


Pak právě pro Vás je určen tento moderní elektronický plašič ptáků. Na dlouhých provázcích, aby se hodně a rychle otáčela a házela šajny. Ale taky máme odzkoušeno, že fungují jen omezenou dobu, . Jde o to vyzrát před sklizní na hejna špačků za každou cenu.


Akustický plašič , dobíjený solárním panelem, není nejlevnější řešení.

Značka DAZON působí v oblasti plašení ptáků a zvěře již přes let. Elektronický plašič ptáků pomocí věrně napodobuje křik dravých ptáků a tak etickým způsobem zažene kosy, vrabce i jiné ptáky. Neusíná na vavřínech a neustále se snaží vylepšovat své technologie i jejich design.


Ochraňte vaši úrodu před nálety nenechavých ptáků. Pořiďte si vysoce účinné zařízení na plašení ptáků ve vinicích a sadech nebo plašiče zvěře na polích. Odpuzovač škůdců napájený pomocí externího síťového adaptéru. Přístroj je určen k odpuzování ptáků z venkovních prostor. Mechanické i elektronické plašiče ptáků ocení zemědělci v období sklizně úrody, odháněče ptactva ochrání letištní plochy, fasády i kulturní památky.


Solární ultrazvukový plašič ptáků. Vysláním vysokofrekvenčních ultrazvukových vln zažene holuby, kosi, straky, vrabce i jiné ptáky v dlouhodobém výhledu z . Prosím, zda má někdo návo jak udělat z PET lahví plašič na tyči na ptáky, krtky a ostatní. V poslední době, kdy dochází k masivnímu . Provádíme analýzu hroznů . Plašiče špačků a zvěře GEPAVAL.


Co jsem od té doby načetl, tak žádný plašič není na 1, nejlepší jsou asi ty pulzní, na typy, které vydávají nepřetržitý tón si dravci rychle zvykají. Vlastnosti: Elektronický odpuzovač holubů, špačků , racků, vran, strak a jiných ptáků. Bird Repel vydává zvláštní a zvuky, které jsou .

HLÍDAČ-firmy Gepaval pracuje s propanovým nebo butanovým plynem. Automatický plašič pracující s propan-butanovým plynem. Máme na zahradě kosy, špačky. Jak se zbavit kosů a špačků.


Jinak - jak už radili ostatní - udělat plašiče z alobalu, igelitu, osvědčila se nám . Možno připojit na autobaterii či 12V bez údržbovou gelovou baterii. Interní zvukový generátor imitující křik dravců účinně odežene ptáky ze střežené oblasti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky