úterý 17. května 2016

Privátní vířivka praha 10

Relaxační a wellness centra Praha. K odpočinku je k dispozici privátní sauna, whirlpool nebo můžete využít. K dispozici je sauna, vířivka a solárium.


V privátní části nabízíme zcela soukromý prostor, jehož součástí je sauna pro osoby, ochlazovací bazének a sprcha, a vířivka také pro osoby. Nabízíme soukromou saunu, vířivku (whirlpool) a masáže.

Salon můžete využít i jako milenecký azyl nebo hodinový hotel - Praha , Strašnice. Příplatek za každou další hodinu 5Kč. Pro každého návštěvníka napouštíme vířivku čistou.


Aktuální katalog firem v kategorii Sauny Praha 10. Zabýváme se prodejem infrasaun, finských saun, mobilních vířivek ,. Bonusem pro návštěvníky, kteří chtějí soukromí, je privátní wellness určeno až pro 8. Počernická 62 Praha ,. Společně s intimním osvětlením a báječnou dekorací se jedná o jeden z .

I malá oslava se může stát velkým zážitkem, i loučení může být příjemné. Díky originálnímu prostředí krčského zámku a příjemné obsluze se vaše oslava stane. Slevy, akce a akční nabídky Vířivka v Praze.


Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Navštivte náš privátní whirlpool Praha , vaši cestu k relaxaci. Ověřené informace o firmách z oboru Sauny v okrese Praha a okolí. BETA Wellness je evropský prodejce luxusních vířivek , saun, infrakabin a parních.


Na jednotlivých sedátkách . Vyzkoušeli jste už také kombinaci soukromé sauny a vířivky ? Zažijte nezapomenutelné chvíle plné zábavy a relaxace těla a ducha v privátní viřivce a sauně. Archiv Podobné Objevte luxusní vířivky HOTSPRING. Nejmodernější technologie. Privátní relaxační Wellness centrum Praha Ďáblice. Výsledky vyhledávání privátní vířivka.


Naše pražské studio vám nabízí privátní saunu i vířivku. Naše wellness centrum je vám plně k dispozici.

Finská sauna ve Finské, Praha , Vršovice. Najdete u nás dvě sauny – veřejnou pro až osob a privátní saunu s vlastním zázemím pro 2-osob.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky