pátek 13. května 2016

Bazén sokolov otevírací doba

V ceně je zahrnut vstup do bazénu , provozované atrakce a parní komory jsou zdarma. Po uplynutí této doby předplacený kredit propadá. Areál zahrnuje plavecký bazén , tobogan v délce m, skluzavku v. Krytý bazén Sokolov - Krušné hory.


Městské koupaliště Sokolov (km, obec Sokolov ). Otevírací doba : Pondělí zavřeno.

Součástí areálu je také občerstvení s výhledem na bazén. Letní hrad Loket - prodloužená otevírací doba. UPRAVENÁ PROVOZNÍ DOBA KRYTÉHO BAZÉNU. Novinky z města Sokolova a okolí.


Po dobu jarních prázdnin od 12. OMEZENÁ PROVOZNÍ DOBA BAZÉNU. Poblíž centra města Sokolov. Areál Krytého bazénu v Sokolově byl postaven uprostřed chráněného parku v polovině.


Trendem té doby se stalo zpřístupnění areálů i pro ty, co nechtějí.

Veškeré podrobnosti o vstupném, předplatném i otevírací době. Základní otevírací doba je stanovena denně od 9. Mezi lidmi se koupališti nejen . Bazény a koupaliště v okolí - Penzion Statek Bernard. Parkhotel fitness Sokolov. V těsné blízkosti je rovněž rekonstruovaný krytý bazén , který nabízí veřejnosti možnost aktivní formy odpočinku a . V našem seriálu o sportovištích v ČR i mimo ni vás pravidelně informujeme o možnostech sportovního vyžití. Dnes se podrobněji zaměříme na . Chybí: otevírací ‎ doba.


Provozujeme krytý plavecký bazén. Plavecký bazén o rozměrech. Informace a provozní doba. Také provozujeme krytý bazén a koupaliště ve městě Sokolov u Karlových Varů. Dětské centrum je otevřeno každý den od 10h do hodin.


Restaurace je pak otevřena až do 22. Koupaliště V pátek dne 20. Při zvláštních příležitostech a akcích se otevírací doba. Ukončení provozu bazénu je 29.

Přejeme krásné a pohodové prázdniny. Náš bazén se může pochlubit tzv. Po zavřeno Út - St - Čt - 21 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky