středa 18. května 2016

Salamova kytka

Klobásová kytice dárek pro muže k narozeninám. Pivo klobásy a zelenina viz. Základ: 1x pivo, kg klobás ks zeleny. Premiu2x pivo, Kg.


Každou špejli rovnou dávej do vázy, aby bylo vidět jak kytka vypadá a jak je bohatá. Speciální, netradiční kytice z uzenin od zkušených floristů nejen pro muže.

Poblahopřejte s netradiční kyticí tatínkovi k narozeninám nebo bratrovi k svátku. Kytice s nářadím udělá radost každému kutilovi jako nevšední . Dárky ze salámů - klobás - sýrů - chlebů. Cena této kytky je 55- Kč, dovoz na místo určení od 1,- Kč.


Vyrobím i salámové a sýrové dorty v bochníku chlebu od 40-Kč: . Květinové studio Petra Produkt . Kytka nemusí být jen z květinářství. Na slavnostním stole se stane jedinečným .

Nabízí zhotovení kytic z klobás, bonbónů a dalších drobností. Ale co třeba taková klobásová kytka ? Muži si na klobásách velice rádi pochutnají. Pokud nevíte, jaký dárek koupit pro tatínka, přítele, . Dárkový koš pro Miláčka – pro ženu. NETRADIČNÍ KYTICE kytice z uzenin doplněná květy.


Nyní vám v Ternu připravíme také salámové kytice a dárkové koše dle vašeho přání. Více informací získáte v oddělení dárkové služby nebo na tel. Proměňte album ve fotoknihu. Ideální jako dárek nebo jen tak pro sebe na památku.


Hledáte originální květinový dárek? Inspirace pro mě jak vyrobit dárek :slight_smile: None. Klíčová slova: - Dekorace ze salám Jednohubky Kanapky Obložené mísy Předkrmy předkrm Příprava jídel Rady a. Nově v naší nabídce originální dárek třeba k narozeninám.


Ozvláštněte si Vaši oslavu. Připravíme na objednávku narozeninovou kytici z uzenin . Salámová kytice může být vhodným dárkem pro milovníka uzenářských specialit, růže jsou vyrobené z trvanlivého italského salámu, okraje růží pak zdobeny . Veškerý servis spojený s přípravou řezaných, sušených ale i umělých vazeb včetně následné možnosti rozvozu květin kamkoli.

V naší nabídce najdete masové rolády, salámové dorty, klobásové kytice,. Jak má vypadat správná kytice pro muže? Z jakých květin, jakou má mít barvu. Co rád pije, víno, pivo nebo něco tvrdšího? Masová kytka , cena 99- Kč.


Oranžové gerbery mix, cena 32- Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky