čtvrtek 12. května 2016

Plastová bečka

PLASTOVÝ SUD 2L POUŽITÝ UN MODRÝ DVĚ ZÁTKY NA KAPALINY (SUD 2L). Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plastové sudy. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Většina sudů z naší nabídky je z velmi odolného HDPE plastu.


Materiál: z Polyetylénu vysoké hustoty (HDPE neboli PE-HD) stálost od -do 110°C. Nabízíme plastové nádoby - plastové sudy na vodu, plastové sudy na kvas, plastové sudy na víno, přepravní sudy, zahradní sudy, nádoby na vodu, kádě na.

Plastový sud 120l se šroubovacím víkem. Sud lze použít na vodu, kvas apod. V katalogu nemáme podrobnější informace o plastovy sud 1l.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Sudy na dešťovou vodu: do 4h na prodejně nebo do 48h doma, nákup bez rizika - dní na vrácení zboží. Hledáte na plastovy sud vodu? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . K prodeji velmi odolný plastový sud se dvěma vstupy.

Levné plastové sudy na dešťovou vodu jsou vyrobeny z HDPE (vysokohustotní polyethylen). Materiál, ze kterého jsou sudy na užitkovou vodu vyrobeny, . Stohovatelný plastový sud o objemu 2litrů. Sud byl jednou požitý v potravinářském průmyslu.


Sud je po vypláchnutí vhodný i na pitnou vodu. Velmi odolný plastový su odříznutý, velký vstupní otvor. Připravili jsme pro Vás nabídku platových sudů vhodných pro nakládání kysaného zelí nebo okurek.


Sud na zelí je opatřen šroubovacím víkem, díky kterému . PLAST sud na víno 30L parafín, průměr 320x440mm. Sud se používá pro krátkodobé i dlohodobé uchovávání vína, případně pro kvašení a vření mladého vína s . Zboží skladem nachystáno k okamžitému odeslání. Hygienicky nezávadné plastové barely s madly a otočným uzávěrem. Splňují podmínky pro styk s potravinami - prohlášení o . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Po naplnění se na ventil nasadí plastová krytka s údaji o obsahu v sudu. S naplněnými sudy se dále manipuluje převážně na paletách pomocí vysokozdvižných .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky