úterý 10. května 2016

Bubnový štěpkovač

CZ - Stroje a technika pro profesionální nasazení. TP 1PTO je bubnový štěpkovač s vertikálním vstupním otvorem. Jensen JT 6v taženém provedení na . Kompaktní a efektivní štěpkovač, vhodný k sekání větví o rozměru 1mm v průměru.


TEKNAMOTOR, Agrotechnika, sekačka, sekačky, štěpkovač , štěpkovače ,drtič. TRAKTOROVÉ ŠTĚPKOVAČE - BUBNOVÉ.

MOBILNÍ ŠTĚPKOVAČ - BUBNOVÝ. Průměr nožového rotoru, 8mm. Buben by měl tři sekce vedle sebe . Skorpion 3SDB je bubnový štěpkovač v podobě speciálního přívěsu rčený pro štěpkování dřevitého odpadu s. V Evropě jsou ve výrobě tři konstrukční typy štěpkovačů: diskový štěpkovač, bubnový štěpkovač a šroubový štěpkovač. Skorpion 3RBP je mobilní bubnový štěpkovač na drcení dříví namontovaný na vyvážecí vlek.


Charakteristika bubnového štěpkovače DH 8LD. V této bakalářské práci je proveden rozsáhlý rešeršní rozbor štěpkovačů a drtičů. Bubnový stěpkovač JT 6s max.

Když vyžadujete štěpkovací kapacitu cm. S kW dieselovým motorem John Deere o nádrži 1l, což . V rámci výstavy Silva Regina předvedeme novinku, a sice bubnový štěpkovač typ DH 81 výrobce Doppstadt, který je konstruován na . MAXIM 4je vhodný pro nasazení přímo v lesním porostu, štěpkování v. Ve štěpkovači je instalován bubnový rotor se čtyřmi stavitelnými noži a . Tyto nesené štěpkovače slouží k likvidaci větví a dřevěného odpadu. Zpracováním vzniká štěpka o velikosti 1-cm. Tuto štěpku je možné využít pro ochranu . K tomu účelu si na podkladě obchodní soutěže koupili od firmy Some Jindřichův Hradec bubnový štěpkovač Pezzolato PZ 2G. Díky své konstrukci a výkonné pohonné jednotce lze . ZO 5je drtič vybaven spalovacím motorem . BRUKS 6PT je vysoko kapacitním strojem malé velikosti.


Vysoká kvalita výsledné štěpky je zaručena délkou nožů po celé délce bubnu , . Velikost štěpky určují výměnná síta. Samotné štěpkování je řízeno . Rychloběžné drtiče Doppstadt řada AK. Pomaloběžné drtiče Doppstadt řady DW.


Komentáře : Skorpion 2RB je mobilní bubnový štěpkovač zavěšený na tříbodovém závěsu traktoru. Pohon je přenášen výstupní hnací hřídelí traktoru 540 .

Typ pohonu : Lesní traktor. I zde je štěpkovač skvělý pomocník, který pomůže ze zahrady zužitkovat. Dobrá průchodnost násypky i vstupního otvoru do drticího bubnu. Ideální ke štěpkování odpadového dřeva jako vršky stromů, keře, …. Přináší výhody použití bubnového systému sekání do velikostní kategorie diskových .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky