středa 25. května 2016

Dětské hřiště dřevěné

Kvalitní dětská hřiště , dětské hřiště z nejlepších materiálů. Je vyrobena z dřevěných kulatin, tlakově impregnovaných, k. Nabízíme dřevěná dětská hřiště na zahradu, skluzavky na zahradu, pískoviště, věžové sestavy, prolézačky a zahradní dětské domečky. Jediná dětská hřiště na českém trhu vyrobená z modřínu – povětrnosti nejodolnější domácí jehličnaté dřeviny.


Vše, co dělá děti štastnými.

Prodáváme dětská hřiště jak pro soukromé účely, tak pro veřejná prostranství. Nabízíme kompletní dětská hřiště a hrací sestavy na zahradu v mnoha provedeních - se skluzavkami, s lany na šplhání a houpačkami. Zastupujeme významné výrobce dřevěných hřišť a prolézaček určených převážně pro soukromé zahrady.


Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů dětské hřiště. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Dolů se pak dostanou sklouznutím . Doporučujeme luxusní provedení v akátovém dřevě, které zaručí dlouhou dobu . Zahradní dětské dřevěné hřiště.

Dodáváme v odstínu Přírodním či Teak. Možnost koupě i na splátky! Tématická hřiště, Věžové sestavy, Lanové a lezecí prvky a další. Společnost PALIS Plzeň, spol. Skluzavky a dětská hřiště , houpačky na zahradu a pískoviště, ale i certifikované workout pro školy.


Konstrukce hřiště je z masivní dřevěné kulatiny . Tradiční český výrobce dětských hřišť , dětských dřevěných domků a ostatních doplňků na vaši zahradu. Dětské hřiště Variant Max A. Rychlé dodání, odborná montáž zkušeným truhlářem. Krásné dřevěné dětské hřiště Buckingham, kde naleznete různé houpačky, klouzačku, šplhadla nebo prolézačku. Velmi kvalitní provedení konstrukce z masivní . Pro soukromé použití: Vyrobeno z FSC certifikovaného dřeva , tlakově impregnováno.


Balení obsahuje: lezeckou . Ostatní dřevěné části (podesty, rampy,…) . Dřevěné hřiště s charakterem. Vyrábíme, dodáváme a realizujeme certifikované dětské hřiště , dřevěné hrací sestavy vyrobené z kvalitního vakuově impregnovaného dřeva, prolézačky, . Malé dřevěné dětské hřiště.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky