úterý 17. května 2016

Outkovka pestrá účinky

V čínské medicíně byla pro účinky posilovat tělo a prodlužovat život též nazývána jako . Outkovka pestrá – houba s protinádorovým účinkem. Ukázalo se, že má významné protirakovinné účinky. Hlavně ale slouží jako účinný doplněk stravy s významnými léčivými účinky.


Mimo sloučeniny PSP totiž tato houba obsahuje i další účinné látky, jako jsou . Léčivé účinky různých hub jsou dnes již známé.

Na rozdíl od většiny psychofarmak, účinné látky v houbách vykazují výjimečně nízkou toxicitu. Ludmila Bendová na straně mimo jiné i houbou outkovkou pestrou a zákazem. Přitom jde mnohdy o rostliny, jejichž účinky jsou ověřeny dlouholetou praxí, . Patří mezi tak zvané houby bílé hniloby a roste na . Hlavní zaměření - nádorová onemocnění - vedlejší účinky chemoterapie či radioterapie - herpes . Coriolus- outkovka pestrá. TCnaleznete v popisu níže na stránce.


Také outkovku pestrou z našich lesů si můžete nasušit, rozemlít a prášek užívat na posílení imunity.

Je to nejedlá houba, která má však léčebné účinky pro lidský organismus. Pro více info Terapeutické účinky. Pocítil(a) jsem pozitivní změnu. V zimě si na pařezech a odumřelých kmenech listnatých dřevin můžeme povšimnout také outkovky pestré. OUTKOVKA PESTRÁ (Trametes Versicolor).


Jedná se o dřevokaznou houbu, . I tato houba stimuluje imunitní systém a má protinádorové účinky. Jablonský uvádí zajímavý příklad léčivých účinků hub z nedávné historie. Ty z Granadské univerzity . Díky šetrnému způsobu sušení obsahuje všechny účinné látky.


Snižuje toxické a vedlejší účinky chemoterapie či radioterapie, podporuje. Při střídmé konzumaci nejsou známy žádné negativní účinky na lidské zdraví. Trametes versicolor) foto, obrázky, pedie info, popis, referát,. Jako u většiny „medicinálních“ hub i zde platí, že její účinky jsou bezmála. Anamnéza je následující: Prodej outkovky pestré zakázalo české . Chcete-li pocítit léčivý účinek hub, musíte být trpěliví.


Zdravá řada: Outkovku pestrou vysušte, rozemele a konzumujte třikrát denně čajovou . Moderní čínská medicína studuje biologicky účinné látky v houbách se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky