pondělí 13. března 2017

Bazén landek

BAZÉN BUDE PRO VEŘEJNOST UZAVŘEN ! Voda v bazénu je vyhřívána na 28°C. Parní sauna je klientům k dispozici v . Aparthotel Landek se nachází km na sever od centra Ostravy. Prostorný apartmán , velmi solidní vybavení , k dispozici posilovna a bazén. Denně , Denně , Denně , Denně , Denně 5.

Využijte kempu v Landek Parku - jedinečném prostředí Národní přírodní památky! Všechny informace nalezenete níže. Adresa: Camp Landek Park areál Landek.


Součástí budovy je restaurace, wellness a fitness centrum, krytý bazén , finské sauny, . Apartmánový dům Landek - hotel, bydlení a wellness, Ostrava. Otevřeno: Bazén je otevřený od 8. Posilovna je otevřena od 05:do 22:00. Ubytování v hotelu Ad Landek , Ostrava vám vždy najdeme za nejvýhodnější cenu.


Typ bazénu : Rehabilitační bazény.

Součástí hotelu je sportovní a relaxační centrum, posilovna a krytý bazén. Mezi populární outdoorové . Na dítě se z kapacitních důvodů může lekce v bazénu účastnit pouze 1. Součástí domu je také bazén , restaurace a moderní fitcentrum, které nabízí . Ostravský Landek Park je největším hornickým muzeem v České republice. Návštěvníci mohou sfárat a podívat se na expozice ve štolách kdysi . Pěkné a prostorné ubytování(pokoj s kuchyňkou a pračkou), skvělé služby, bazén , milý personál, mohu . CAMP LANDEK - Kemp Landek Nově otevřený, první příměstský autokemp v Ostravě s 4místy pro stany a karavany. Přijeďte a poznejte Ostravu. Ad Landek je 3-hvězdičkový hotel pouze 4. AD Landek reviews and the AD Landek room rates.


V areálu je sedmasedmdesát bytů, ale třeba také doutníková místnost či bazén. Další projekt zaměřený na bydlení pro seniory v Ostravě je u . R: Ostrava – Landek Park aneb tvrdý život horníků - VIDEO. Zavedeme vás totiž do největšího hornického muzea.


Nachází se km severně od centru Ostravy, Landek AD nabízí posilovnu a krytý bazén. Tento moderní, nízkoenergetický dům má jedinečnou architekturu a je .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky