pondělí 20. března 2017

Nádoba na odpad 120l

Nádoba na separovaný odpad – plast, 1l. Velmi kvalitní plastová popelnice GGA-1na smíšený odpad , pojízdná. Rozměry (ŠxHxV mm) - 480x540x950. SULO CZ, odpadové hospodářství, nádoby na odpad , kontejnery na odpad.


Popelnice plastová SULO 1l - černá. Smetná nádoba 1L plastová čierna.

Vysoká odolnost, snadné čištění, jednoduchá manipulace. Vhodná pro domácnost i firmy. Zboží expedujeme ihned po . Standardní nádoby na směsný komunální a separovaný odpad. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Původně: 9Kč Ušetříte: 1Kč (– ). NÁDOBA NA ODPAD S VÍKEM 120L ČERNÁ. V případě krátkodobých výkyvů, kdy nejsou na skladě barevné nádoby 1l nebo 2l SULO, dodáváme nádby.

KUKA - nádoba na odpad 1l , plastová zelená. Nádoby byly speciálně vyvinuty pro sběr kompostovatelného odpadu. Jsou ideálním místem, kde . Robustní odpadkový koš vyhovující většině potřeb spojených s nakládáním s odpadem.


Materiál, HDPE (polyethylen s vysokou hustotou). Plastové nádoby - popelnice. MEVA nádoba na odpadky 120l PH ZE. Dále doporučujeme neukládat do nádob určených na tzv. Nádoby je možné zakoupit na střediscích svozu ve Vyškově a Slavkově u Brna.


Zahrada Zahradní technika, Vozíky a kolečka, Nádoby na odpad a posypový materiál . Sú dostupné tiež v špeciálnej verzii na bioodpa zlepšujúce podmienky skladovania biologicky rozložiteľného. Slouží nejen k ukládání a následnému vývozu odpadu , zpravidla komunálního, ale i jako nádoba. Je najčastejšie používanou plastovou nádobou v domácnostiach. Nádoby na odpad o veľkosti 120l predstavujú najmenší druh plastových kontajnerov a uplatnenie nájdu väčšinu pri rodinných domoch . Použití, Sběr materiálu a odpadu.


Kg objem 1l barva čern. Našli ste inde na internete nižšiu cenu? Výhradní dovozce Německé firmy Weber pro ČR a SR.

Obje1l Barva: zelená. Celá nabídka dostupná na stránkách .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky