úterý 28. března 2017

Roztahovací hadice

V katalogu nemáme podrobnější informace o roztahovaci Zahradni hadice. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Hadice vodovodní - roztahovací. Sedmimetrová roztahovací hadice na vodu se dokáže roztáhnout až na neskutečných 2metrů! Konekt-HK - Naarmované kovové hadice s koncovkami pro rychlou montáž ohřívačů, vodovodních baterii a pod.


CHYTŘE ROZTAHOVACÍ , ÚSPORNĚ SMRŠŤOVACÍ Tato neuvěřitelná hadice se automaticky roztáhne na m, tj.

Tento typ hadice je vhodný k napojení na zdroj vody se stálým tlakem 3. K výběru jsou průměry a až délek. Inovace v zalévání zahrady Revoluční hadice. Zbavte se své staré zahradní hadice : od nynějška bude práce na zahradě a mytí auta prostě hračka!


Zahradní hadice , která se pod tlakem vody rozvine. Kompaktní, roztahovací jednoduše skladovatelná. EURO NÁŘADÍ - Velkoobchod nářadím. Vybírejte z širokého sortimentu.


Univerzální roztahovací 30m dlouhá zelená hadice na zahradu se možnostmi stříkání.

Roztahovací kleště pro izolační hadice. Nabídka nerezových flexi hadic pro dopojení zařizovacích předmětů, PE-LD připojovacích hadic ,. Velmi ohebné a tvarovatelné hadice z polypropylenu. Výhodou je nastavení délky a tvaru podle potřeb uživatele. X-HOSE: roztahovací hadice , kterou snadno uložíte na malém prostoru.


SANITY SWISS nabízí špičkovou kvalitu a nadčasové designové řešení . Pusťte vodu a hadice XHOSE se sama rozvine svou délku až trojnásobně. Tato hadice má vše, co klasická zahradní hadice postrádá. Je lehká, kompaktní, roztahovací , má velký výkon a nezamotává se. Když jsem viděl reklamu na hadicu xhose tak mě to úplně nadchlo. Zrovna řeším problém s tím kam dát 25m dlouhou.


Značka, Akce, Limitovaná série . Po vypuštění se vejde např. Odpadní hadice roztahovací a tvarovatelné s kolínkem. Plastový ohyb k odpadním hadicím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky