středa 29. března 2017

Elektrický pohon vrat

Pohony křídlových bran - Epohony. Nabízíme montáže pohonů , výrobu konstrukcí pro posuvné a křídlové brány. Nabízíme pohony vrat za skvělé ceny a dodáním do hodin pouze u MALL. Prodáváme pohony vrat a bran pro křídlové a posuvné brány.


Ne vždy ovšem pohony garážových vrat vyžadují připojení do elektrické sítě.

Specializujeme se na pohony italských výrobců FAAC a LIFE. Elektrické pohony jsou důležitou součástí vrat a bran. V nabídce máme elektrické pohony pro . Ovládejte vjezdové brány odkudkoli s našimi pohony , ovladači a systémy automatizace domácnosti. Společnost Hörmann již padesát let vyvíjí a vyrábí špičkové pohony garážových vrat , vjezdových bran a vnitřních dveří.


Vsaďte ne letité zkušenosti našich . Příslušenství: fotobuňka, výstražný maják, klíčový spínač, sada.

Všechny pohony vrat a bran, které u nás najdete, jsou navíc velmi kvalitní a vydrží tak i několik desítek let věrné služby a každodenního používání. Hledáte brany elektricky pohon ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Nejčastěji používáme pohon vrat firmy LIFE a DOORHAN. Náhradní dálkový ovladač k pohonům vrat MOVETO Kit Solar.


Pomocí tohoto přijímače OTIO můžete ovládat elektrický pohon vrat od jakéhokoliv výrobce. Práci i výjezd z vašeho příbytku vám jistě ulehčí i elektrický pohon pro garážová vrata. Bezpečný a precizně vyrobený systém el. Také musíte vždy najet až k vratům , vystoupit z auta, otevřít bránu, projet a jít za. Pořiďte si na svá vrata elektrický pohon a projíždějte pomocí . Montáž a prodej pro pohony posuvných a křídlových bran, garážové pohony vrat , kování pro brány, dálkové ovládání na brány a vrata , automatické závory.


Sada pro dvoukřídlová vrata , max. V případě výpadku elektrického. Zjistěte, jak lze ovládat garážová vrata v rodinných domech i komerčních prostorách: elektrický pohon , ruční řetězové ovládání a ruční ovládání pomocí madla.


Dvoukřídlé brány dodáváme též v sadě s elektrickým pohonem EASY WAY 201. Díky tomu máte jistotu, že pohon má příslušné parametry přizpůsobené branám .

Konštruované pre časté použitie – od rodinného domu až po stredne veľkú firmu. Možnosť pridania až 50-tich ovládačov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky