čtvrtek 16. března 2017

Komposter keter

Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Plastový kompostér o objemu 4litrů.


Rychlejší kompostování je s tímto plastovým kompostérem hračka! Speciální tvar kompostéru umožňuje cirkulaci vzduchu, která urychluje kompostování.

Velký kompostér s automatickým otevíráním poklopu. Jeho speciální tvar umožňuje lepší cirkulaci vzduchu, která urychluje kompostování. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.


V našem sortimentu naleznete:. Moderní plastový kompostér , díky speciálnímu tvaru zabraňuje typickému zápachu. Provedení výrobku: černá barva.


Větší plastový kompostér o objemu 6litrů, jehož speciální tvar zajišťuje cirkulaci vzduchu urychlující rozkladný proces.

Konstrukční řešení kompostéru. Easy to assemble, additional tools not required. The inner wall connecting system increases the stability and durability of this unit. Osobní odběr na pobočkách. MEGA bez podstavce - 650L.


Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Slevy, akce a výprodeje značky KETER. Akční nabídky na téma kompostér najdete na Skrz. Premýšľate nad uložením organického odpadu a jeho ďalšom využití pre vašu záhradu? Keter Mega komposter 6l.


Túto možnosť ponúka kompostér KETER E- composter . Väčší plastový kompostér , Veľmi kvalitne Spracovanie konštrukcie. Montáž Jednoduchá a demontáž bez použitia náradia. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Rýchlejšie kompostovanie je s týmto plastovým kompostérom hračka!

Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Základna: ANO Otvory pro odběr: ANO Počet otvorů: 1. Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky