pátek 31. března 2017

Konstrukce balkonu

Balkóny patří do skupiny takzvaných předsazených nebo taky převislých konstrukcí. Lidé si běžně pletou balkóny , pavlače a lodžie. Balkóny, lodžie a terasy jsou jako pochozí plochy určeny k trvalému.


Vlastní konstrukci balkónů , lodžií a teras je možno stavebně rozdělit na:. Optimálním řešením je tepelná izolace konstrukce balkónů nebo lodžií. V nejčastější variantě se používá ocelový plech síly 4 .

Konstrukce podlahy balkonu může být vyrobena např. Co znamená správná konstrukce balkonu a terasy? Balkón je vyložená nebo zavěšená konstrukce před konstrukcí svislou.


Stavba balkónů - balkonové konstrukce ALUMISTR jsou vyráběny nejmodernějšími technologiemi. Zaručují kvalitu, dlouhou životnost a minimální požadavky . Základní funkce a požadavky. Neustále se snažíme vylepšovat naši nabídku a balkony PEKSTRA.


Pro letošní rok se novinka týká především konstrukce balkonu. Budete si moci vybrat mezi .

Podlahové konstrukce pro balkony , lodžie a terasy - skladba a izolace. Jedná se o prostorový prvek zavěšený na dvou kotevních prvcích. Vyrábíme ocelové závěsné balkony, již více než 20. Zakázku tvořily tyto položky: - Dřevěné zábradlí alpského stylu - metrů - Podlaha balkónu m² Zde jsou rozděleny. Vlastnosti balkonů a důvody, proč vyměnit balkon za lodžii.


Nosné konstrukce balkonů jsou korozí oslabeny na neúnosnou tloušťku. Možné problémy na vašich balkonech. Při těchto problémech, po ověření statické funkce a případné sanaci nosné konstrukce , doporučujeme systémové řešení . Výroba balkonů patří v rámci výrobního programu naší společnosti mezi zakázkovou výrobu atypických ocelových konstrukcí a zámečnických výrobků pro. Pro nezateplené balkóny se spádovaným betonovým potěrem je určena varianta.


Předpokladem pro funkčnost konstrukce je dostatečný spád (- ) pro odvodnění. Ukončovací profil s okapničkou a drážkou. Jsou vodorovné konstrukce , vyložené před průčelí budovy, propojené s místnostmi dveřmi a opatřené bezpečným zábradlím, přičemž slouží k výstupu . Stavíme takové balkony , aby se na jejich konstrukci nesrážela vodní pára. Balkony odnášejí všechny nepřízně počasí. Pokud tomu předejdeme, předejdeme i . Tuto kombinaci jsme použili např.


Vzhledem k tomu, že rohové . Problematické mohou být průběžné balkony nebo společné terasy oddělené jen.

Příčin, proč balkony vykazují poruchy již po prvním zimním období, může být několik: špatně projektovaná skladba konstrukce balkonu , nekvalitně provedená. Zasklení balkonů chrání Balkonový zasklívací systém Lumon chrání balkon před sněhem, větrem, prachem a ptactvem. Chrání vnitřní plochy a konstrukce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky