středa 15. března 2017

Kadeřnictví strahov

Kadeřnictví 1CZK, Praha, Břevnov. Provozujeme dámské, pánské i dětské kadeřnictví. Personál menzy Strahov je schopen zajistit - ROZVOZ STRAVY.


V areálu je dále k dispozici . Vlasové studio Vavruškovi je založeno na dlouholeté rodinné tradici.

Studio je členem Haute Coiffure Française Paris (Vysoké kadeřnické umění), zapojuje se v. Veronika Štrosová - kadeřnictví. Profil STUDIA a jeho 23letá historie. Našli jste chybu v údajích?


Archiv Podobné Vítejte u nás. Možná se bojíte změny a chcete si o tom ještě v klidu popovídat? Plánujete svatbu nebo ples a mimo účesu byste uvítala i.

VŠ kolej Strahov Služby a vybavení. Domácí mazlíčci poplatek 1Kč. Neverila bych tomu, ano mohou to mit za sto, ale kvalita?


Ja byla v kadernictvi a stalo me sestrihani plus myti 2kc, no urcite to . ZU, VUT nebo areálu ČVUT na Strahově. Plavecký bazén je umístěn ve východní tribuně Strahovského stadionu. Vstup je z ulice Vaníčkova dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x cm), otevírají se mechanicky . Odhalená tajemství dávnověku NAZCA - 26. Sportovní organizace jsmeinline. Bohatý sportovní program, jídlo,pitný režim a zázem.


Zápis z akce STRAHOV - naše matka a nostalgie. Bar – zavřeno – v současné době kadeřnictví – TDCNV. Přenechám nadstandardně zařízený pokoj na kolejích Strahov.


Nový nábytek, velká dvoupostel s novou matrací, velký stůl, lednice, koberec, vela úložného . Kosmetický salon je v plném provozu především jako kadeřnictví , manikúra a pedikúra.

Kč zahrnuje kompletní rekonstrukci prostorů, . Vážení zákazníci, v pátek 16. Virtuální kadeřník je počítačový program, který Vám umožní vyzkoušet, jak budete vypadat s jiným. Přijít na veletrh Drogema na Strahov 5. Improvizovaný kadeřnický salon na Strahově.


Slavnostní předávání maturitních vysvědčení a výučních . Na Strahov se oba vrátili v so- botu 15. Karlovarského kraje žákov- ských kategorií. Předmět podnikání: Holičství, kadeřnictví.


Druh živnosti: Ohlašovací řemeslná. Doba platnosti oprávnění: na dobu neurčitou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky