středa 22. března 2017

Bazén hluboká nad vltavou

Navštivte relaxační bazén , který Vám svým atypickým designem a teplotou vody poskytne nevšední zážitek a nezapomenutelné chvíle odpočinku. Vedoucí koupaliště: Roman Rákosník. Provoz: červen - září (dle počasí).


K plavání máte v Hluboké nad Vltavou několik možností: venkovní bazény - městské koupaliště - bazén Sporthotelu Barborka přírodní koupaliště: - rybník . Plavecké bazény v Hluboké nad Vltavou. Hledej koupaliště nebo bazén.

Koupaliště je součástí sportovního areálu Hluboká. Pro koupání slouží velký bazén nepravidelného tvaru s hloubkou do 4m s 25m dráhami, 66m dlouhým . Milovníci koupání naleznou v Hluboké nad Vltavou moderní koupaliště, které se nachází v Podskalí, na levém břehu řeky Vltavy, pod zámkem Hluboká, poblíž . Najdete ho na levém břehu Vltavy pod zámkem. Velký bazén s nepravidelnou hloubkou do 1. Dětský bazén má hloubku půl metru. Aquapark Hluboká nad Vltavou nabízí vše, co správné koupaliště má mít.


Bazény , klouzačky, tobogány a další atrakce. Areál Aquaparku leží na levém břehu .

KOUPALIŠTĚ HLUBOKÁ NAD VLTAVOU Máte-li v plánu se v letních měsících osvěžit v okolí Hluboké nad Vltavou , doporučuji navštívit místní moderní koupaliště. Nabízíme také množství sportovního vyžití: plavecký bazén , wellness,. Venkovní bazén , Koupání zdarma. Kempy Hluboká nad Vltavou Rekreační středisko . Bazén oválného tvaru o velikosti 7×m. Nechybí chrlič a protiproud pro váš větší zážitek z koupání.


Teplota se pohybuje kolem °C. Velké slevy na on-line rezervace hotelů ve městě Hluboká nad Vltavou , Česká republika. Mnoho volných pokojů za skvělé ceny. Přečtěte si hodnocení hotelů a. Moderní koupaliště se nachází v Podskalí, na levém břehu řeky Vltavy, pod zámkem Hluboká.


Nedaleko něj najdete cyklotrasu. Užijte si aktivní dovolenou v okolí Hluboké nad Vltavou. Adresa: Podskalí, Hluboká nad Vltavou. Sportcentrum Dvořák: ubytování Hluboká nad Vltavou v Jižních Čechách.


Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Hotely - Hluboká nad Vltavou : Najděte na TripAdvisoru recenze cestovatelů, fotografie a skvělé nabídky ubytování v Hluboké nad Vltavou , Česká republika. Velmi teplé počasí umožnilo, že se o víkendu pro návštěvníky s předstihem otevřela plovárna v Hluboké nad Vltavou.

Základní výcvik v bazénu , na který navazuje trénink na umělém kanále v. Letní bazény u stadionu v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky