středa 29. března 2017

Rostlina maca

Jen málokterá rostlina získala takovou světovou popularitu jako Maka. Mezi superpotravinami má své pevné místo, stejně tak i mezi adaptogeny a afrodiziaky. Super-odolná vysokohorská rostlina , jejíž kořen je doslova nabitý látkami prospěšnými lidskému tělu.


Tak by se dala v krátkosti představit maca. Maca je kořenová rostlina (zelenina), která roste v Andách v Peru. Je nesmírně oblíbená a je nazývána také peruánský ženšen.

Nuže, ani já jsem tuto rostlinu neznal, až do té doby, než jsem o ni náhodou “ zakopl” na internetu. Pojmenování “ maca ” je pouze hovorové, . Maka je celoroční dvouletá rostlina malého vzrůstu, dorůstá výšky až cm. Má specifickou sladkou chuť a aroma.


Pro své vynikající schopnosti se užívá jako . Semena žluté macy horské, přírodního afrodisiaka. Vypěstujte si macu , přírodní afrodisiakum, ze semínka. Peruánska Maca (Maka) je rostlina , o které se dá mluvit bez diskuze jen v superlativech.

Nejodolnější, nejzajímavější, nejvýživnější, jedna z nejstarších, nejvýše . Maka ( Maca ) je jednou z nejvýše rostoucích rostlin na světě. Podrobnější popis účinků najdete v našem HERBÁŘI. Produkt obsahuje výhradně sušené mleté kořeny. MACA je rostlina tak stará jako prastará peruánská . Maca je tisíciletá andská rostlina v minulosti velmi žádaná a prosperující než došlo k jejímu současnému úpadku. O jejích plodech se nedávno . Lepidium meyenii) je jediná rostlina z bohatého rodu.


Roste výlučně v nadmořské . Tato rostlina se pěstuje v Peru a místní . Maca je celosvětově známá a vyhledávaná bulva rostliny z vysokých poloh peruánských And. Může být cennou složkou běžné stravy. Jde o léčivou rostlinu , která pochází z peruánských And (odtud tedy název). Maca je jednou z nejstarších a nejodolnějších rostlin na světě. Potýkáte se s nedostatkem energie a bojujete s častým nachlazením?


Se vším Vám pomůže rostlina z peruánských An kterou zakoupíte na . Nabízíme Vám semena rostliny MACA.

Přejít na Rostlina maca peruánská - Nadzemní část rostliny maca tvoří přízemní růžice až listů. Konzumuje se podzemní část rostliny. Farmaceutický průmysl vyrábí léčivé kapsle, jež obsahují tuto rostlinu. Toxické studie macy v USA ukázaly, že maca nemá žádné nepříznivé far-. PĚSTOVÁNÍ Ačkoliv je maca vytrvalá rostlina , pěstuje se jako jednoletá.


Maca Iswari je plodina (kořen) podobný naší ředkvičce. Má bílou barvu a bývá pěstována vysoko v horách. Konkrétně v pohoří And v Peru.


Maca peruánská neboli „Peruánská viagra“ je jedna z nejpodivuhodnějších rostlin jižní Ameriky. Možná jste ještě o této rostlině podobné řepě neslyšeli, ale .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky