pátek 10. března 2017

Jak vyhubit štěnice

Proto jsem sepsal jednoduchý návo který vám ve čtyřech krocích ukáže, jak vyhubit štěnice. Stejný postup se už mnohokrát osvědčil u mých . Jak poznám, že mám doma štěnice ? Likvidace štěnic , jed na štěnice , deratizase proti štěnicím, plynování štěnic. Dobrý den, našli jsme doma štěnice.


Máme novou postel a nevíme jestli jsme si je donesli v ní nebo to k nám odněkud přelezlo.

Co nejvíce štěnic musí přijít do kontaktu s postřikem. Druhý postřik se aplikuje za cca až dnů. Teprve druhý postřik vyhubí i zbylé štěnice. Ta obsahuje feromony, které je přilákají a zajistí, aby se přilepily.


Nespoléhejte ale na to, že past štěnice zcela vyhubí. Slouží pouze pro zjištění . Při hubení štěnic platí pravidlo: čím dříve, tím lépe. Postupovat je třeba důsledně.

Vyhubit štěnice ale není jednoduché. Bez potravy totiž vydrží i několik měsíců. Hubení štěnic v bytě jak mechanickou, tak i chemickou cestou. Razantní likvidace štěnic v bytě. Diskrétnost samozřejmostí.


Proč je tak složité vyhubit štěnice ? Zásah v panelových domech . Já to dělám se zárukou a potřebuji k tomu dva postřiky. Drobné klientele poskytuji služby v Brně a . Bydlíme v pátém patře a sousedé nad námi mají doma štěnice. Jejich dcera je poštípaná. Jezdíme neoznačeným autem.


Nepodceňujte známky výskytu štěnic. Ceny vycházejí z cen dezinsekčních zákroků od . Proto se musí vyžadovat řádná asanace ohniska výskytu štěnic se 1 zárukou. Vyřešte problém se štěnicemi.


Zavolejte nám nebo napište.

Obratem Vám poradíme, nabídneme řešení a . Na likvidaci štěnic ihned objednejte diskrétní zásah od firmy DERATOR se zárukou na vyhubení ! K vyhubení štěnic v objektu je nutný profesionální zásah za použití profesionálních přípravků – štěnice jsou hmyz extrémně odolný vůči působení běžně . Podpůrný prostředek k hubení štěnic , nenahrazuje postřik na štěnice nebo. Dýmovnice umožňuje zcela vyhubit hmyz rozptýlením suchého kouře, který se . Pouze odborník se zkušeností s hubením štěnic zvolí opravdu kvalitní a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky