pátek 10. března 2017

Pila stihl ms 261

Velmi mnohostranná pila s benzinovým motorem kW střední výkonové třídy. Veľmi ľahká, kompaktná a výkonná profesionálna motorová píla. Rýchla, s vysokou priechodnosťou do dreva, s intervalom čistenia filtra až 5x dlhším v . Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu). Nevite nekdo, kdy se pila zacne prodavat .

Díky moderním materiálům je nejenom lehčí o . Určená zejména pro těžbu stromů slabšího a středního průměru kmene. S vysokým výkonem motoru při nízké hmotnosti. Sériově s M-Tronic, dlouhodobým. MS 1- pro zemědělství a zahradnictví.


Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.

Popis: Prodám zánovní motorovou pilu zn. Vývoj jejího důstoj- ného nástupce byl tedy pro konstruktéry z Waiblingenu velkou výzvou. RM) - kulatý profíl řetězu nebo rapid super(RS) - hranatý profil, řetěz na . Moderní mnohostraně použitelná pila o výkonu 8kW se zimní výbavou.


Legendární motorová pila střední výkonové třídy. Autorizovaná prodejna a servis zahradní techniky HONDA a motorových strojů HONDA, člunů a lodních motorů HONDA MARINE, farmářské a komunální . Snadno čistitelný filtr HDa mnoho dalších praktických detailů. Technológia M-TRONIC, elektrickfé riadenie motora. Komfortní, robustní, s dlouhou životností.


Dobrá na probírkové práce, pro kácení slabé kulatiny a těžbu dřeva ve středně silných . Každý gram je znát a při práci s motorovou pilou to platí dvojnásob. Jsme autorizovaný prodejce s vlastním servisem. Pouze osobní odběr na kamenné prodejně. Prodáváme zahradní, zemědělskou a lesní techniku, pracovní oděvy, vybavení pro záchranáře a hasiče.


MS 2s benzinovým motorem 8kW. Veľmi dobrý stav, používaná občasne cca 2.

Myslivost, zahradní technika, kamna, krbové vložky, oblečení, obuv, krmiva . Nálézá uplatnění jak v probírkách stromů tak i nasazení ve velmi těžkých porostech . COM nahradni dily pro sekacki motorove pily krovinorezy valce laptopy Průmyslová Televize cctv - MG.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky