pondělí 27. března 2017

Vířivka pardubice

Sauna, vířivka , parní kabina a masáže. Archiv Podobné Nevšední relaxační centrum v Holicích ve Východních čechách. Sauny, páry, masáže, vířívka aj. Provozuje wellness studio s vířivkou , relaxačním bazénem s masážními tryskami, sauny, masáže, turbosolárium, masážní sprchy, klidovou místnost s elektrickým . Tillerova vilaLázně Bohdaneč.


Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody.

Pak je naše privátní zóna přesně pro Vás. Vířivka , sauna, colorterapie, odpočinková část, dobré pití . Prostor je určen k odpočinku a relaxaci. Při vstupu Vás upoutá prosvětlený vodní panel a hvězdné nebe.


Hýčkat Vás bude masážní vířivka LYRA IN od USSPA. Nejmenší privátní prostor pro osoby je vybaven vario saunou, vířivkou a aroma. Popis: Perličková viriva podložka do vany s dálkovým ovládáním.


Vířivka je používána pouze pro členy klubu, ale po osobní dohodě ve fitcentru je možnost vířivku využít.

Největší privátní prostor je vybaven finskou saunou, parní lázní, velkou keramickou vířivkou , aroma sprchou a venkovní terasou s ochlazovacím jezírkem – pro . Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Vyberte si pro svou zahradu relaxační bazén a užijte si chvíle odpočinku a úlevy. Pardubic , jen dvě ulice . Pořiďte si pro svůj relax vířivku ns terasu nebo zahradu. Využívat můžete vířivku a saunu zcela nerušeně. Pro více informací a objednávku procedury přejděte na stránky naší kliniky Medical . Dvouhodinový relax ve dvou ve SPA studio MMSU.


Na Dubovém návrší se konal mejdan, na kterém musela zasahovat . Naše privátní vířivka poskytuje ničím nerušené rozjímání a odpočinek. Teplota vody je zásadní součástí . USSPA – český výrobce vířivek pro domácí i komerční provozy a termálních bazénů s protiproudem. Vlastní design, individuální přístup ke klientům a . Ubytování s bazénem, vířivkou a saunou.


Vaclav - Uživatelský profil. Nové luxusní wellness centrum.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky