úterý 21. března 2017

Bazén karlova studánka

Pacientům i široké veřejnosti je k dispozici rehabilitační wellness bazén v budově „Letních lázní“. Jedná se o první bazén s novým prvkem balneologického . V našem bazénovém komplexu máte také možnost projít procedurami, jako jsou inhalační léčba,šlapací koupel,perličková koupel,klasická masáž,individuální . Provozujeme plavecký bazén , bazénový whirpool s perličkovými lehátky a lavicemi pod vodní hladinou. Spojení nedotčené přírody, čistého ovzduší a jedinečných procedur.

Informační stránky o lázních. Lázeňský bazén rozhodně není vhodný pro kondiční plavání. Překrásný bazén v lázních. Slaná voda, masáže, wirpool, sauny. STÁTNÍ LÉČEBNÉ LÁZNĚ KARLOVA STUDÁNKA - BAZÉN , SOLNÁ JESKYNĚ.


Ubytování, stravování, wellness Wellness Bazén. K dispozici je solná jeskyně, Vacu Well, Vibrosauna a bazén se slanou vodou, .

Příjezdová cesta asfaltová od křižovatky Hubertus. Z lázní na Praděd a zpět (2N, PoloP, výlet na Pradě zábal za bazén ). V obci se nachází bazénový komplex s vodoléčbou a termoterapií, tělocvična a fitcentrum Orlík, dva. Chata v Jeseníkách s velkou zahradou a se solárně vyhřívaným bazénem.


Užijte si hotelové ubytování s volným vstupem do bazénu. Pro ty nejmenší je zde dětský bazén se skluzavkou, ve kterém probíhá také výuka plavání pro . NEJNOVĚJŠÍ VIDEO Z REGIONU. Hotel Džbán stojí jen metrů od krytého termálního bazénu a 3metrů od . Karlově Studánce , masáže, bazén. K nejdůležitějším patří bazény s vodoléčbou a bazény určené k termoterapii. Bazén se slanou vodou je součástí lázeňského komplexu Státních léčebných . V budově Letních lázní vybudovaly lázně pro návštěvníky nový bazén s . Najdete u nás bazén , posilovnu i tělocvičnu a užijete si také výbornou domácí kuchyni.


Vstup do nového hotelového bazénu je pro naše hosty zdarma ! Koupaliště má vyhřívané venkovní bazény - plavecký, pro neplavce a brouzdaliště. Webkamera Starz vnitřní bazén.

Výlet s průvodcem z Kubovy Huti do . Popis: Městské koupaliště zahrnuje velký bazén (x m), dětský bazén (x m), dětský koutek, dvě hřiště na plážový volejbal a občerstvením.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky