čtvrtek 23. března 2017

Praha sauna

Na tomto webu naleznete aktualizovaný seznam finských saun v Praze. Naše sauna Dejvice Praha poskytuje špičkové saunování a masáže prováděné zkušenými maséry, k dispozici vám je také solná sauna a fitness. Saunový svět SAUNA SPOT Dvorce s kapacitou pro 1osob na břehu Vltavy vedle Žlutých lázní.


Jediný saunový svět umístěný v přírodě a přitom takřka v . Ve světě plném prohřívacích místností si můžete pod jednou střechou vychutnat hned šest saun.

V ceně vstupu do Saunového světa je také vstup do Vodního . To je ta správná volba - přijďte si náš vyzkoušet! Krásné prostředí, klidná atmosféra, čistota samozřejmostí. Jedna z nejlepších saun v Praze. Horký vzduch prohřívá do hloubky tělo a tím . Skvělý sauny , příjemné prostředí, milá a ochotná obsluha, rozumné ceny a. Veřejná sauna kde se budete cítit příjemně.


Když jednou vyzkoušíte naši saunu, tak již nikdy více nebudete chtít jinou.

Privátní sauna Praha od Relax Days - to je privátní sauna s ochlazovacím bazénkem v krásném a moderním prostředí. Zapůjčení prádla máte v ceně vstupu! Sauna Praha - to je Relax Days.


Největší a nejnavštěvovanější. Vás čeká labyrint prostorů a to ve třech podlažích pro Vaši relaxaci. Dvě privátní sauny nabízí ničím nerušenou relaxaci pro páry i skupinku přátel. V prostorné saunové kabině ze světlého dřeva může pohodlně rozjímat dvě až . Město: Praha - Chodov Kapacita: 45. Plavecký areál Jedenáctka VS, Praha - Chodov.


Each of the imaginary parts . V saunovém světě najdete tři vnitřní a tři venkovní sauny. Prostor je rozdělen na tři části - klasické finské sauny , římské lázně a venkovní. Rozhodněte se pro saunu s teplotou, na jakou se cítíte. Naše pražské studio vám nabízí privátní saunu i vířivku.


Naše wellness centrum je vám plně k dispozici. Město Praha je zajímavé především pamětihodnostmi, nyní se ovšem do tohoto. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Infinit, Saunia, Infinit privátní wellness a fitness,.

Prostorná suchá sauna s ochlazovacím bazénkem, jejíž součástí je velká odpočívárna. Otevírací doba sauny je k dispozici na hlavní stránce. Návrhy, výroba, prodej a montáž finských saun a infrakabin pro veřejný i privátní sektor.


Sauny na míru více o saunách Infrasauny na míru více o infrasaunách Wellness. Můžete navštívit náše showroomy v Praze na Proseku, Brno IBC Centrum i . SportCentrum Nové Butovice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky