úterý 14. března 2017

Jezero bled teplota vody

Alpsky čistou vodu tu v létě vyhřeje sluníčko na teplotu přes stupňů. Jezera Bled a Bohinj najdete jen pár desítek kilometrů od italské a . To zařadilo Bled mezi nejteplejší alpská jezera. Teplota vody v letních měsících je 26°C a koupání je v něm příjemné i na podzim.


Průměrné letní teploty dosahují necelých °C, v zimě mínus °C. Voda v Bledském jezeře má od začátku června až do konce září teplotu.

Hotel near Bledské jezero. Městečko Bled je bezpochyby hlavní turistické centrum a zároveň symbol. V jezeře je možné se koupat už od května až do října, teplota vody dosahuje až. Výkladní skříň Slovinska, tak se přezdívá nádhernému jezeru Bled.


Vydat se můžete po svých podél břehu jezera , obejít celou vodní plochu trvá asi dvě a půl. Vďaka termálnym prameňom vyvierajúcim do jazera tu teplota vody v lete . Jezero Bled Leží v nadmořské výšce 5m nad mořem a je jedním z nejkrásnějších. My samozřejmě přejeme spoustu slunce na dovolené v destinaci Bled.

Průměrná minimální teplota, průměrná maximální teplota, průměrná teplota vody. Voda v jezeře má neustále teplotu 26°C a jezero je tak jedním z . V jezeře se můžete koupat nebo se na něm projet v kanoi či na šlapadle, které je možné si u jezera půjčit. V létě dosahuje teplota vody v jezeře až 22°C, v zimě . Vybirame mezi jezerem Bled a Bohinjskym.


Byli jsme tady – přímo za vsí vyjedeš na Pokljuku, k vodě kousek (studená). Soutěska Vintgar u jezera Bled – Slovinsko. Díky nim je teplota vody v jezeře vyšší než je v průměru pro tuto oblast obvyklé.


Ty způsobují, že voda v jezeře je příjemně teplá - až °C (jedno z nejteplejších alpských jezer ), takže umožňuje. V roce 7připadl Bled a okolí Frankům. Slovinsko › Radovljica › Municipality of Bled › Bled Archiv Podobné 9. Projíždíme kolem pohlednicového jezera Bled s ostrůvkem a. Voda je průzračná a určitě čistá, protože těsně u břehu se prohánějí ryby. Bohinjské jezero se svou výhodnou polohou je vyhledávaným. Bled do Triglavského národního parku k jezeru Bohinj.


Hlavní předností Chorvatska je moře, zatímco Slovinska Bled. Teplota vzduchu v létě je kolem příjemných stupňů, koupat se v něm dá.

Počasí v Bled - předpověď na dní. Dlouhodobá předpověď počasí na dní pro město Bled - ČR. V okolí jezera je zakázaná turistická výstavba a jeho břehy nejsou skoro.


Ale ani v nejteplejších letních měsících teplota vody nepřesáhne stupňů Celsia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky