pondělí 11. srpna 2014

Akvapark dubai

Ubytujete-li se v hotelu Atlantis, můžete akvapark navštěvovat zdarma. K Atlantisu metro nevede,musíte Červenou linkou do stanice Dubai. Aquaventure Waterpark in Atlantis The Palm is the best Water Park in Dubai , packed with world first, record breaking rides.


Nejlepší aquaparky a zábavní parky - Dubaj : Přečtěte si recenze a prohlédněte si fotografie ze zábavních parků v Dubaji , Spojené arabské emiráty na . Nádherný aquapark , spousta úžasných tobogánů. Od atrakcí pro děti až po maximální adrenalin.

Dubaj nabízí neuvěřitelné akvaparky , které vás zabaví na celý den. Prozkoumejte dubajské akvaparky ! Located in Dubai and situated in front of the stunning Burj Al Arab Jumeirah, Wild Wadi offers rides and attractions for the whole family. Amazing Dubai Aquapark Atlantis.


Země zábavě zaslíbená – vodní perla Dubaje. Aquapark Wild Wadi je považován za jednu z nejlepších atrakcí v Dubaji. Rozkládá se na 1akrech a můžete tu vyzkoušet rozličných adrenalinových. Osmdesát kilometrů v hodině – takovou rychlost nabere člověk v okamžiku, kdy se spustí z věže dubajské vodní atrakce Jumeirah Sceirah.


Dubaj je jednou z nejmódnějších turistických lokalit na světě.

Jezdí tam však nejen celebrity, ale i rodiny s dětmi. Láká je především kombinace . AquaFun is the largest outdoor inflatable water park in Dubai designed to provide fun activities like water slides and yatch slides for special events. Predaj vstupeniek do najznámejšieho Aquaparku v Dubaji Atlantis - Lost Chambers.


Jedinečný aquapark vás na každom kroku prekvapí niečím novým. Hotel ma krasne aquarium,priemerny aquapark , ale menej je viac. Dubai je cisty a infrastruktura skvela,ale nic viac.


Necitili sme sa tam dobre. Plážový hotel Atlantis The Palm v destinácii Dubaj si môžete objednať na. Jako hoteloví hosté budete mít také volný vstup do Aquaventure, největšího akvaparku na Středním východě, který se pyšní věží Tower of Neptune a Tower of. Vodní aquapark Aquaventure Atlantis v Dubaji. Atlantis je vodní park, který leží na palmovém ostrově Jumeirah poblíž hotelu Atlantis.


U okviru tematskog parka Legoland Dubai iduće godine biće otvoren jedinstveni akva-park. Po rečima čelnika projektne kompanije, “vodeno . Z mnoha atrakcí si můžete vybrat aquapark , relaxaci, masáže, bazény, pláž, plavání s delfíny, adrenalinové plavání se. TémataEmirátyOblíbená místa Dubaj.


Aquaventure v Dubaji je jeden z největších akvaparků světa a svým návštěvníkům nabízí mamutí škálu různých atrakcí. Jedním z takových míst je určitě i Dubaj , kouzelné město ve.

Další akvapark , který stojí za návštěvu, Wild Wadi – opět na pláži Jumeirah. Je jako šitý na míru pro milovníky .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky