středa 27. srpna 2014

Trampolina 366 cm

Máte vybrané filtry: 3- 4cm. Zcela nová modelová řada trampolín Aga SPORT FIT byla speciálně navržená a vyrobená pro bezpečnou zábavu Vašich dětí. Nová modelová řada trampolín Aga SPORT PRO byla speciálně navržená pro každodenní intenzivní používání a dlohodobou životnost. Tak neváhejte a vyberte u nás opravdu velkou trampolínu s ochrannou sítí o průměru 3cm. Všechny trampolíny z naší nabídky mají potřebné certifikáty pro.


Vysoce kvalitní a bezpečná trampolína.

Nabízíme vám kvalitní trampolíny o průměru 3cm. Velká odrazová plocha zajistí dostatek prostoru pro více skákajících. Trampolína Marimex je skvělým doplňkem každé zahrady.


Děti skákání na trampolíně milují a při skákání si snadno zacvičí i dospělí. Náhradní díly pro trampolínu 3cm. Hledej produkt (podle jména nebo produktového čísla) Hledej. Při cvičení na trampolíně se protahuje svalstvo. Skákání na trampolíně patří mezi nejoblíbenější sporty.


Nákup bez rizika : dní na vrácení.

Při výrobě se používají pečlivě testované . Možný aj osobný odber v Štefanove nad Oravou. Kurier až k Vám domov po celej SR. Nový modelový rad záhradných trampolín Aga SPORT PRO bol špeciálne navrhnut pre každodenné intenzívne používanie a dlhodobú životnosť.


Popis: - nová ,nevyužitá a . Na takové trampolíně už se můžete vyřádit i vy, dospělí. Kryt pružín trampolíny Marimex 366cm , Napínací hák k trampolínam, Spojka kovovej obruče pre trampolíny Marimex, Rukáv PVC pre trampolíny Mar. Užívejte si na své trampolíně 66m. Je navržen tak, aby byly splněny všechny požadavky podléhající . Navíc nabízí prvotřídní kvalitu a . Pri cvičení na trampolíne si dobre rozcvičíte svalstvo a zahrejete celé telo.


Síť na trampolínu, kryt pružin, ochranná síť,. Síť spodní ochranná - trampolína 3cm. Marimex spodní ochranná síť výrazně zvyšuje bezpečnost při skákání na trampolíně. Zabraňuje přístupu malých dětí, batolat nebo třeba domácích mazlíčků pod . Možno ihned odeslat a nebo možný.


Sada trampolíny a ochranné sítě značky Maximex, jejíž trampolíny patří mezi nejbezpečnější na trhu. Určeno pro venkovní použití. Umožněte svým dětem a nejen jim skvělou zábavu a sportovní vyžití na vaší zahradě.

Kvalitní trampolína pro děti i dospělé, trampolína má certikovanou nosnost 1kg,. S kovovými pružinami o délce 1mm, kvalitní konstrukcí z .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky