úterý 12. srpna 2014

Plastový barel

HDPE BAREL L MODRÝ ŠROUBOVACÍ UZÁVĚR VČETNĚ TĚSNĚNÍ . Nabízíme plastové nádoby - plastové sudy na vodu, plastové sudy na kvas, plastové sudy na víno, přepravní sudy, zahradní sudy, nádoby na vodu, kádě na. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Hledáte plastovy s sud vikem? Plastový sud 50l se šroubovacím víkem.

Sud lze použít na vodu, kvas apod. Sud je vyroben z polyethylenu, barva sudu bílá s černým víkem, odstín barvy se . Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plastové sudy. Sud barel na vodu s vikem plastovy 160l. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Většina sudů z naší nabídky je z velmi odolného HDPE plastu.


Materiál: z Polyetylénu vysoké hustoty (HDPE neboli PE-HD) stálost od -do 110°C. Hygienicky nezávadný plastový kanystr s madlem a otočným uzávěrem.

Splňuje podmínky pro styk s potravinami - prohlášení o shodě. Díky víku uchováte vodu od vnějších nečistot. Vhodné a praktické do každé zahrady.


Můžete do nich nakládat ovoce na kvas, převážet vodu, uskladňovat obilí, suché. Splňují podmínky pro styk s potravinami - prohlášení o . Spĺňa podmienky pre styk s potravinami - vyhlásenie o zhode. Nádoby jsou vyrobeny z odolného plastu se zvětšenou tloušťkou. Vhodný na uskladnenie vody, alkoholu a potravín Objem 30l, veko na . DOMÁCNOSŤ - kanistre, barely.


Barel plastový , litrov. K prodeji velmi odolný plastový sud se dvěma vstupy. Pro objednání tohoto produktu musíte být přihlášen a mít dostatek věrnostních bodů. Sudy na dešťovou vodu: do 4h na prodejně nebo do 48h doma, nákup bez rizika - dní na vrácení zboží. Odolný plast s vodotěsným šroubovacím víkem.


Parametry: Obsah - l, . Výhodou plastových sudů je . Obal nesmí být kontaminován!

Velmi odolný hranatý plastový su šroubovací, po nakládaném česneku ve slaném nálevu. Kontejner na cca kg krmiva pro domácí mazlíčky – těsnění zabraňující úniku pachu, cirkulaci vzduchu v kontejneru, udržuje krmivo . Součástí balení je plastový su víko s těsněním a vypouštěcí ventil. Sudy a barely na vodu - vyberte si z široké nabídky plastových i kovových sudů a barelů o.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky