pátek 15. srpna 2014

Fiskars x 11

Použitelná i jako jednoruční sekera. Vhodná ke štípání menších špalků. Fiskar Xpatří do nové řady seker Fiskars.


Kvalitní štípací sekera o délce 4mm, určená pro štípání malých špalků. Fiskars Xje vybavena středně dlouhým topůrkem. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Speciální geometrie ostří a povrchová úprava. This 4th of July weekend we spent some time enjoying the woods and my dad brought his new X, we were. Univerzální použití - pro přípravu palivového dříví, pro . Výborně se hodí pro použití jednou rukou. Největší uplatnění najde při . Sleva, Cena bez DPH Cena s DPH, Počet. Snadno se používá jednou rukou.


Sekera se snadno používá jednou.

Chtělo by to někoho kdo je měl možnost . Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. X vhodná na sekanie konárov a štiepanie malých klátov.


Možno ju nazývať ako jednoručná sekera. Rozšírený koniec bráni vykĺznutiu . Tuto sekeru můžete používat jednou rukou. HRC), ktorá je potiahnutá . Get the you need more efficiently. Malá štípací sekera X- na štípání menších špalků a palivového dřeva. Plastové pouzdro pro bezpečné přenášení a . Get more one-strike splits with a perfect balance of power, speed and accuracy.


Perfect as a secondary axe for quick jobs, the Xis designed for easy . Splitting Axe - Designed for maximum efficiency to give you more one-strike splits. Na štípání menších špalků a pro přípravu palivového dříví. Dodává se s plastovým pouzdrem pro . FISKARS Xje určena: na štípání menších špalků a pro přípravu palivového dříví.


Topůrko je vyrobeno z kompozitního materiálu FiberComp, které snižuje únavu při práci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky